ODALA IH FASCIKLA! OVO JE DOKAZ! Đilas stoji iza studenata iz "1 od 5 miliona"! FOTO
Foto: Printscreen/TV Prva

Hit

ODALA IH FASCIKLA! OVO JE DOKAZ! Đilas stoji iza studenata iz "1 od 5 miliona"! FOTO

Politika -

Valetnina Reković gostujući na televiziji je papire izvadila iz fascikle Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa. Ovim potvrđena sumnja da on stoji iza omladinaca koji idu na izbore

Valentina Reković iz Pokreta "1 od 5 miliona" potkrepila je sve sumnje da lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas stoji iza ovog pokreta!

Naime, ona je gostujući u jutarnjem programu na TV Prva pokazivala dokumenta, a u jednom trenutku se videlo da nosi fasciklu sa logom Stranke slobode i pravde, koju predvodi upravo Đilas.

Ovaj detalj nije promakao ni korisnicima društvenih mreža, koji su odmah zaključili da je ovo dokaz i da više nema sumnje da iza studentskog protesta stoji Đilas.

Pokušali smo da čujemo komentar Rekovićeve, ali ona je izričito odbila razgovor navodeći da je odluka pokreta da ne daje izjave za Kurir.

Podsetimo, ovaj pokret je pre nekoliko dana saopštio da izlazi na izbore. Iz opozicije su odmah pojedini isticali da ovako Đilas, preko studenata izlazi na izbore iako navodno zagovara bojkot. Moglo se čuti i da je ta grupa studenata već neformalno učlanjena u Stranku slobode i pravde Dragana Đilasa. Inače, Rekovićeva je govorila i o bojkotu rada parlamenta, a posebno je osula paljbu po lideru Dveri Bošku Obradoviću.

- Obradović već 11 meseci bojkotuje rad Skupštine i ne dolazi na posao, ali je za to vreme uredno podizao poslaničku platu. Kakav crni bojkot parlamenta, kad je Boško uzeo 12.000 evra tokom protesta - rekla je Rekovićeva.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja