MARKSISTA I KRIMINALAC PONOVO BESKRUPULOZNO LAŽE: Novosadski SNS odgovorio na tvrdnje Borislava Novakovića
Foto: Silvija Slamnig

POLITIKA-SRBIJA-VOJVODINA

MARKSISTA I KRIMINALAC PONOVO BESKRUPULOZNO LAŽE: Novosadski SNS odgovorio na tvrdnje Borislava Novakovića

Politika -

"Tvrdnje propalog marksiste, a danas potpredsednika marginalne Narodne stranke Borislava Novakovića, da brat predsednika Republike Srbije Andrej Vučić i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević nameštaju posao uređenja priobalja našeg grada kompaniji „Galens“, još jedna je u nizu beskrupuloznih neistina ovog dokazanog i nepopravljivog lažova i kriminalca" - izneo je novasadski odbor SNS u saopštenju.

"Po svemu izrečenom, ova izjava slična je Đilasovim, Jeremićevim i Aleksićevim tvrdnjama u slučaju „Jovanjica“ koje je juče demantovalo Tužilaštvo za organizovani kriminal. Postoji stara srpska izreka koja važi za deo opozicije kojoj pripada Novaković: „Ko o čemu, k... o poštenju“. Najgore je to što optužbe za nameštanje poslova dolaze od čoveka koji je zloupotrebom službenog položaja oštetio budžet Novog Sada za oko četiri miliona evra" - navodi se dalje.

Gradski odbor Srpske napredne stranke podseća da za vreme vlasti Demokratske stranke ništa nije urađeno na uređenju priobalja, a da se sada radi na tome da se sa Vojskom Srbije postigne dogovor o objektima u blizini reke, da se nađe rešenje za Brodogradilište, da se oživi Ribarsko ostrvo kao potencijalno velika turistička atrakcija.

"Očigledno je da delu opozicije svaka inicijativa koja doprinosi razvoju grada smeta, jer niti će dobiti podršku građana, niti će imati priliku da reketiraju investitore, što im je bila omiljena delatnost na kojoj su se jedino dokazali. Što se tiče Novakovićevog spominjanja zaduživanja Grada za realizaciju ovog projekta, podsećamo njega i njegove pajtaše, da se Novi Sad u septembru 2010. godine, bez ikakvih predloženih projekata i bez ikakve potrebe, zadužio 65 miliona evra" - kaže se u saopštenju.

"Novaković u saopštenju Narodne stranke spominje i to da ovakvi projekti treba da se nađu pred odbornicima Skupštine grada. Naravno da će se naći, a Srpska napredna stranka i ovom prilikom poziva Novakovićeve saborce da prestanu da bojkotuju sednice Skupštine, jer na taj način omalovažavaju građane koji su ih birali i pokazuju potpunu nezainteresovanost za razvoj grada, mada nam je to odavno poznato" - zaključuje novosadski SNS.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track