Najnovije vesti

SPECIJALCI MUP KREĆU ZA ŠID Vučić: Idu tamo da zavedu red, građani uznemireni zbog upada migranata u kuće!
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

zamolio sam ministra mup da zbog nervoze migranata pošalje jedinice

SPECIJALCI MUP KREĆU ZA ŠID Vučić: Idu tamo da zavedu red, građani uznemireni zbog upada migranata u kuće!

Politika

GORNJI MILANOVAC - Dodatne i posebne jedinice policije od sutra će biti prisutne u Šidu, kako bi u potpunosti uspostavile bezbednost i javni red u tom mestu, u kojem se poslednjih dana dešavaju incidenti sa migrantima, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je novinarima rekao da poslednjih nekoliko dana građani u Šidu imaju problema zbog, kako je rekao, nervoze kod migranata, koji su počeli da upadaju u kuće i imanja i da je zbog toga zamolio ministra policije Nebojšu Stefanovića da pošalje posebne jedinice policije, u Šid.

"Vidim da su ljudi u Šidu vrlo uznemireni jer im upadaju sve češće u kuće i na imanja. Zato sam zamolio Stefanovića da pošalje posebne jedinice policije, bilo žandarmerije ili neke druge specijalne jedinice da zavedu red u Šidu, obezbede mir i da ne budu taoci broja migranta koji čekaju da pređu na teritoriju Hrvatske", rekao je Vučić.

Vučić je istakao da će policija obezbediti mir za sve građane Srbije i Šida.

"Od sutra možete očekivati značajno povećanje snaga javnog reda i mira koji će upostaviti bezednu zonu za sve građane Šida", rekao je Vučić.

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...