VUČIĆ I BRANBIĆEVA SA PREDSTAVNICIMA INSTITUCIJA KOJE UČESTVUJU U BORBI PROTIV KORONE Večeras sastanak sa kriznim štabom
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

čeka se odluka predsednika o vanrednom stanju

VUČIĆ I BRANBIĆEVA SA PREDSTAVNICIMA INSTITUCIJA KOJE UČESTVUJU U BORBI PROTIV KORONE Večeras sastanak sa kriznim štabom

Politika -

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić sastali su se danas sa predstavnicima Ministarstva odbrane, Ministarstva zdravlja, Ministarstva unutrašnjih poslova, bezbednosnih službi, gradske uprave Grada Beograda i drugih institucija koje učestvuju u borbi protiv korona virusa.

Inače, Vučić će predsedavati i večeras u Palati Srbija sastankom kriznih štabova za sprečavanje mogućih štetnih posledica izavanih korona virusom.

Predsednik će u 19.00 časova predsedavati sastankom Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 i Kriznog štaba za otklanjanje nastalih i sprečavanje mogućih štetnih posledica zarazne bolesti COVID-19 po privredu, saopstila je pres služba predsednika.

Nakon toga očekuje se da saopšti odluku o merama koje će biti preduzete u cilju zaštite stanovništva od širenja korona virusa.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track