BOŠKO OBRADOVIĆ SKANDAL-MAJSTOR: Lider Dveri pravio cirkus usred policijskog časa!
Divljao u Čačku... Boško Obradović, Foto: Instagram

Sumanuto

BOŠKO OBRADOVIĆ SKANDAL-MAJSTOR: Lider Dveri pravio cirkus usred policijskog časa!

Politika -

Boško Obradović, lider Dveri i jedan od čelnika opozicionog Saveza za Srbiju, svesno je ismevao građane Srbije jer je u vreme dok su svi odgovorni ljudi sedeli u svom domu, usred policijskog časa, paradirao ulicama Čačka!

On je u subotu prekršio meru zabrane kretanja sa nekolicinom svojih pristalica, a svojim „viteškim“ činom pohvalio se na mrežama, pozivajući građane da ga slede u kršenju mera kriznog štaba za suzbijanje koronavirusa.

Podsmeh običnim ljudima

Obradović je na Instagramu podelio snimak u kome naglašava da je šetao „dva sata ulicama Čačka“ sa stranačkim aktivistima onda kada je to zabranjeno. - Poštovani građani Čačka, poštovani građani Srbije, pomaže bog svima. Evo nas na kraju današnjeg protesta kroz centralne ulice grada Čačka. Posle tačno dva sata šetanja centralnim gradskim kvartovima evo nas ponovo ovde na centralnom gradskom trgu u Čačku. Večeras je Čačak slobodan grad - naveo je Obradović. Dodao je da je važno iskazati „lični čin pobune“, čime je jasno stavio do znanja da građani treba da prekrše zakon.

Primitivno

- Pobunu smo s naših balkona i prozora proširili na naše ulice i nastavićemo da je širimo kroz sve delove našeg grada, kroz sva sela, kroz čitavu Srbiju - naglasio je lider Dveri i zakazao i novi protest za subotu.

Podsetimo, državni organi više puta su apelovali na sve građane i političare da se pridržavaju mera kriznog štaba Vlade tokom vanrednog stanja i za vreme policijskog časa kako bi očuvali kolektivno zdravlje nacije. Od zakona niko nije izuzet, te onima koji prekrše meru zabrane kretanja sleduje novčana kazna u iznosu od 50.000 do 150.000 dinara.

Kurir.rs/ K. V. Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track