DEČAK PROSI, SOCIJALISTI SE STISLI: Studentkinja generacije osvetlala obraz drugovima
Foto: Beta/Dragan Gojić

OTKRIVAMO: ŠTA SE KRIJE IZA SLIKE

DEČAK PROSI, SOCIJALISTI SE STISLI: Studentkinja generacije osvetlala obraz drugovima

Politika -

Darežljiva: Mališana na mitingu SPS častila Dubravka Kralj, treća na listi SPS i Dačićeva uzdanica, koja je diplomirala na pravnom s prosekom 9,97. Starije kolege pokazale da imaju zmiju u džepu

Fotografija na kojoj dečak stoji ispred visokih funkcionera SPS i prosi dok ga oni gledaju ispod oka postala je viralna na društvenim mrežama.

Ljudi su žestoko isprozivali ministra energetike Aleksandra Antića, direktora „Srbijagasa“ Dušana Bajatovića i člana GO SPS Dejana Backovića jer su ignorisali dečaka koji je stao pred njih sa ispruženom rukom, dok je stvar „izvadila“ jedna dama koja se latila novčanika.

Dubravka Kralj
Dubravka Kraljfoto: Instagram

Kako otkrivamo, obraz socijalista osvetlala je Dubravka Kralj, treća na listi SPS i mlada uzdanica socijalista, koju Ivica Dačić stalno pominje i ističe da je završila Pravni fakultet u Novom Sadu kao najbolji student s prosekom 10.

Mlada socijalistkinja nije krila da je častila dečaka, ali nije želela da za novine komentariše taj događaj.

foto: Damir Dervišagić

Predsednik JS Dragan Marković Palma kaže za Kurir da je mališan prvo njemu prišao.

- Odmah sam mu dao 2.000 dinara i rekao sam mu da podeli s devojčicom koja je bila sa njim - otkrio je Palma. Inače, u nadi da će dobiti koji dinar, mališan je čak nosio i crveni kačket sa simbolom SPS, ali izgleda da socijaliste to nije dirnulo.

Kurir.rs/ S. Slamnig Foto: Beta/Dragan Gojić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track