SANTRAČ ĐILASU I JOVANOVIĆU: VIDIMO SE NA SUDU! Za vreme vašeg mandata zaposleni u CDL nisu čak primali ni plate!
Foto: Ana Paunković, Printscreen/ Youtube

sve će se dokazati na sudu

SANTRAČ ĐILASU I JOVANOVIĆU: VIDIMO SE NA SUDU! Za vreme vašeg mandata zaposleni u CDL nisu čak primali ni plate!

Politika -

Direktorka Centra dečjih letovališta (CDL) Tanja Santrač najavila je danas da će tužiti Dragana Đilasa i Nikolu Jovanovića za povredu časti i ugleda, iznošenje netačnih informacija u javnost i narušavanje ugleda institucije kojom rukovodi.

"Draganu Đilasu, gradonačelniku Beograda za vreme čijeg mandata zaposleni u CDL nisu čak primali ni plate, o ulaganjima u razvoj da i ne govorimo i Nikoli Jovanoviću, njegovom portparolu koji na ulicama Beograda maše jelovnikom CDL-a, imam da poručim samo jedno - vidimo se na sudu", navela je Santrač u pisanoj izjavi.

Navodi da će Đilasa i Jovanovića, kao direktorka CDL-a tužiti za, kako kaže, povredu časti i ugleda, iznošenje netačnih informacija u javnost i obmanu građana, kao i za narušavanje ugleda institucije koja je, dodaje, konačno na "zdravoj grani" otkad njom ne upravljaju oni "kojima objekti gde borave uglavnom deca nisu bili važni za razvoj".

foto: Marina Lopičić

"Hvala Nikoli Jovanoviću što se interesuje za jelovnik CDL-a, pa se mogao uveriti da se o deci u našim objektima brine na pravi način, da se vodi računa o tome šta se deci poslužuje. Ali, ja neću mahati papirima ispred institucija, ja ću tražiti da papire donesete tamo gde bi i trebalo u svakoj pravno uređenoj zemlji - na sudu", dodala je Santrač.

foto: Beta/Medija centar Beograd

Ona je ocenila da je sve što je Jovanović izneo o njoj i Centru dečjih letovališta odraz nemoći predstavnika, kako je naziva, "najgore vlasti u istoriji Beograda".

"Želim da zbog građana dokažem o kakvim se lažovima radi, odnosno da to potvrde i sudovi. Bojim se, ipak, da će vam performansi ostati bledi, ali maniru javnog klevetanja i iznošenja laži zarad sticanja političkih poena, sudovi konačno moraju stati na put", navela je Santrač.

Jovanović je juče najavio da će odbornička grupa SzS u Skupštini Beograda podneti krivičnu prijavu Santrač zbog zloupotrebe službenog položaja.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track