VLADIMIR ORLIĆ UZ STEFANOVIĆA: Ovo je lešinarenje, iživljavanje političkih nekrofila!
Foto: Zorana Jevtić

Reagovanje

VLADIMIR ORLIĆ UZ STEFANOVIĆA: Ovo je lešinarenje, iživljavanje političkih nekrofila!

Politika -

Vladimir Orlić, član Predsedništva SNS, poručio je da niko u ovoj zemlji nikada nije vodio "zversku kampanju" protiv čoveka u danu u kome je preminuo niti je iko ikada maltretirao porodicu pokojnika.

Orlić je reagovao na komentare na vest da je preminuo otac ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.

foto: Ana Paunković

- U Draganu Đilasu, njegovim portalima i televizijama, slugeranjama tajkuna koje se klanjaju od naroda opljačkanom novcu kao vrhovnom božanstvu- baš ničeg ljudskog nema. Navikli da svoj bedni život zasnivaju uvek na tuđoj nesreći, danas nam besramno pokazuju i da to čine spremni- da gaze preko mrtvih, i to bukvalno - kazao je Orlić i dodao:

Niko u ovoj zemlji nikada nije, kao što to oni sa pataloškom strašću danas čine, vodio odvratnu, zversku kampanju protiv čoveka u danu u kom je preminuo, niko nije maltretirao porodicu pokojnika ne dozvoljavajući im ni da u miru svog bližnjeg ožale i ispratet. Jer to ljudska bića ne rade. Rade to samo Đilasi, Nove S i ostala stara, ovom narodu po zlu poznata bagra. Nema tu više ni politike, ni sukoba, ni obračuna koji je njom motivisan. Ovo je najobičnije lešinarenje, iživljavanje političkih nekrofila koji misle da iskonsko zlo može da prekrije sjajem velikog novca. Ne može. Odaje ga zadah i sluzav trag- jedino što ostaje kao svedočanstvo o postojanju svih onih koji u ovoj zverskoj ujudurmi učestvuju. To je ujedno i jedino- po čemu će ovaj narod pamtiti njih.

Kurir.rs/Foto:Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja