OPOZICIJA POZIVIMA NA PROTEST IZAZIVA KOLAPS ZDRAVSTVENOG SISTEMA: Vlast im važnija od zdravlja građana!
Foto: Twitter Printscreen

Neodgovorno

OPOZICIJA POZIVIMA NA PROTEST IZAZIVA KOLAPS ZDRAVSTVENOG SISTEMA: Vlast im važnija od zdravlja građana!

Politika -

Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić i ostali lideri Saveza za Srbiju očigledno priželjkuju kolaps zdravstvenog sitema u Srbiji!

Kako drugačije razumeti uporne pozive opozicije na izlazak ljudi na ulicu i tiskanje u masi, bez preduzimanja ikakvih mera prevencije od širenja opasnog virusa. U trenutku kada zaraza ozbiljno preti, raste broj pacijenata od Kovida-19, kada su zdravstveni radnici na ivici snage, a bolnički kapaciteti na izmaku, opozicija pokušava da propuštenu šansu na izborima dobije u nesreći koja nas je zadesila.

foto: Nemanja Nikolić

Kada su institucije na kolenima, pomenuti opozicioni lideri čine sve da ih dokrajče, baš kao što upravo rade sa našim zdravstvenim sistemom. Kroz urušavanje institucija ove države i destabilizaciju, ovaj deo opozicije želi priliku da se domogne vlasti.

Opozicioni lideri, koji navodno nisu organizatori protesta, ali jesu najglasniji u pozivanju na njih, pokazali su ogromnu neodgovornost i nemar prema svojim sugrađanima i njihovom zdravlju.

foto: Kurir TV Printscreen

Loša epidemiološka situacija i pozivi Kriznog štaba da se poveća disciplina građana, nisu zaustavili Đilasa, Jeremića, Obradovića i ostale iz SZS da pokažu svoje pravo lice. Izgledalo je da su jedva dočekali da pozovu na građansku neposlušnost baš u trenutku kada nam je svima poslušnost najpotrebnija.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track