TATJANA MACURA PROZVALA KOLEGE IZ OPOZICIJE: Štitili ste bitangu, pa se pitate zašto vas narod neće!
Foto: Dado Đilas, Printscreen/ Instagram

Ko je štitio nasilnika

TATJANA MACURA PROZVALA KOLEGE IZ OPOZICIJE: Štitili ste bitangu, pa se pitate zašto vas narod neće!

Politika -

Kopredsednica Stranke moderne Srbije Tatjana Macura podsetila je da su pojedini lideri sadašnje opozicije bili odgovorni za slučaj Miladina Kovačevića 2008. godine i činjenicu da je država zbog njegovog prebijanja dala ogrman novac za odštetu.

Ona je precizirala da je reč o trojici političara koji danas sede u vrhu tri različite opozicione stranke.

foto: Beta/Medija centar Beograd

- Trojica u uvaženih kolega, koji danas sede u vrhu tri različite opozicione stranke, su učinili sve da se 2008. godine iz džepova građana izvuče oko milion evra da bi se ova baraba izvukla iz Amerike uz svojevrsni diplomatski skandal. Ako se lideri pitaju zašto neće da ih prate..." - napisala je ona na Tviteru uz novinske naslove koji ilustruju šta se dešavalo tada. a šta se desilo sada.

foto: Printscreen

Miladin Kovačević, bivši košarkaš, brutalno je prebio svoju devojku Tinu T. (26) u stanu u Beogradu, a zatim pobegao i za njim je raspisana potraga, saznaje Kurir. Kovačević je javnosti postao poznat 2008. godine zbog brutalnog prebijanja američkog studenta Brajana Štajnhauera. Naime, država Srbija je tada porodici pretučenog mladića platila 900.000 dolara na ime obeštećenja, a Kovačević je u Srbiji osuđen na dve godine i tri meseca zatvora.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track