Najnovije vesti

ZORAN ĐORĐEVIĆ ODGOVORIO MLAĐANU ĐORĐEVIĆU: To je manir Đilasovih pajtosa, vređanje na daljinu, bez hrabrosti da sve kažu u oči
Foto: Beta Milan Obradović

REAKCIJA NA NAPAD

ZORAN ĐORĐEVIĆ ODGOVORIO MLAĐANU ĐORĐEVIĆU: To je manir Đilasovih pajtosa, vređanje na daljinu, bez hrabrosti da sve kažu u oči

Politika

Povodom napada na Aleksandra Vučića, Kseniju Vučić, Željka Mitrovića i Srpsku naprednu stranku, od strane Mlađana Đorđevića predsednika pokreta "Oslobođenje", reagovao je član predsedništva SNS, ministar Zoran Đorđević.

On je poručio da je širenje laži putem Tvitera tipičano ponašanje prijatelja Dragana Đilasa koji su od njega nasledili već viđen način da sa distance napadaju i omalovažavaju, jer hrabrost da u oču kažu nemaju.

"Neverovatno je koliko cinizma i malicioznosti ima u ponašanju Đilasovih pajtosa, kumova i prijatelja koji više ne mogu da kradu, pa sada ostaje im samo da pljuju po Srbiji, Vučiću i ljudima koji samo hrabro govore o njihovim delima. Sada odlaze korak dalje i to rade po novinarima. Kivni su na vlast jer ne mogu da rade protiv zakona i kradu, pa nas nazivaju mafijašima, što u stvari govori o njima ali i ne čudi jer je to u njihovom maniru. Ono što je još strašnije novinare, sedmu silu, napadaju bez dokaza i potrebe, na najgori mogući način”, rekao je Zoran Đorđević.

On je podvukao da je dno dna da bilo ko napada majku, novinarku, i da prostačko ponašanje pod hitno treba zaustaviti.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...