OGLASILI SE SRBI ZA TRAMPA: Postoje dokazi o MASOVNOJ PREVARI birača! POČELE SU I PRETNJE
Foto: Profimedia

američki izbori

OGLASILI SE SRBI ZA TRAMPA: Postoje dokazi o MASOVNOJ PREVARI birača! POČELE SU I PRETNJE

Politika -

Ostajemo uz Donalda Trampa i nastavljamo da se borimo.

To su danas saopštili predstavnici američke organizacije "Srbi za Trampa 2020" uz uverenje da "stvari još nisu gotove". Ta organizacija poručuje da mediji ne mogu da odlučuju o izborima ili da biraju predsednika već to čini ustav SAD.

- Predsednički izbori su gotovi samo kad se svaki zakoniti glas prebroji, obračuna, verifikuje, overi od strane državnih sekretara i kad se sastane Elektorski koledž - navodi organizacija u saopštenju za medije i ističe da se samo tako može očuvati poverenje u sistem i izborni integritet.

Ta organizacija navodi da je više od 70 miliona ljudi glasalo za Trampa i tvrdi da postoji dovoljno dokaza koji ukazuju na masovnu prevaru birača u Pensilvaniji, Viskonsinu, Mičigenu, Džordžiji, Nevadi, Arizoni i Severnoj Karolini - uključujući i statistički neverovatnu izlaznost birača.

- Nastavićemo da radimo sa kampanjom i pravnim timovima na odbrani integriteta naših glasova i osporavanju izbornih rezultata svim pravnim sredstvima koja su na raspolaganju uključujući i Vrhovni sud - poručili su iz organizacije Srbi za Trampa 2020.

Demokrate su učinile sve da polarizuju ovu zemlju, piše u saopštenju, u kome se ističe da demokrate pozivaju na jedinstvo istovremeno preteći pronalaženjem informacija i sastavljanjem spiskova pristalica Trampa.

- Brzo su proglasili pobedu i počeli da igraju na ulicama protiv svakog pravila uvedenog protiv kovida-19 koje su nametali svih ovih meseci - piše u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja