Najnovije vesti

POSTOJE NOVA SAZNANJA, MOŽDA ODLOŽIMO SEDNICU: Vučić o sednici Saveta za nacionalnu bezbednost
Foto: Tanjug Printscreen

borba protiv organizovanog kriminala

POSTOJE NOVA SAZNANJA, MOŽDA ODLOŽIMO SEDNICU: Vučić o sednici Saveta za nacionalnu bezbednost

Politika
14:22h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je mogućnost da zbog novih saznanja državnih organa u borbi protiv organizovanog kriminala bude odložena Sednica saveta za nacinalnu bezbednost koja je bila zakazana za danas.

- Dobio sam određene informacije pa je moguće da pomerimo održavanje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, velike su teme, ali to ćemo znati u roku naredna dva sata da ne bismo napravili formalno-pravnu grešku - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara da li postoje neka nova sazanja u borbi države protiv kriminala.

- Dobićete obaveštenje da li smemo večeras ili moramo da sačekamo još dva ili tri dana da vas upoznamo sa činjenicama do kojih smo došli u borbi sa organizovanim kriminalom - rekao je Vučić.

Potom je dodao:

- U svakom slučaju ta borba će biti nastavljena i država će se brutalno, ozbiljno i odgovorno obračunati sa onima koji su mislili da je odsecanje glava onih kojim im se ne dopadaju način rešavanja problema, poručio je Vučić.

- Sve što mogu da kažem kada nam formalno pravne pretpostavke budu dozvolile i kada budemo sve činjenice stavili na sto i pokazali, narod u Srbji biće blago rečeno šokiran. Pa ću onda da pitam te stručnjake koga su štitili i da li bi voleli da se to bilo kome i bilo kome dogodi - rekao je Vučić.

(Kurir.rs/ Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...