SNS KIKINDA OŠTRO REAGOVAO: Osuđujemo demoliranje auta poslanice Hrnjak
Foto: Screenshot

saopštenje

SNS KIKINDA OŠTRO REAGOVAO: Osuđujemo demoliranje auta poslanice Hrnjak

Politika -

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Кikindi najoštrije je osudio demoliranje automobila pokrajinske poslanice Stanislave Hrnjak, koje se dogodilo prošle noći ispred zgrade u kojoj živi sa porodicom.

- Istovremeno podsećamo da se ovaj vandalski čin desio samo desetak dana nakon što je policija u Кikindi privela kriminalce koji se terete za teška krivična dela – od pokušaja ubistva, preko razbojništava i razbojničkih krađa, do uživanja opojnih droga i koji su bili angažovani od strane Dragana Đilasa i njegovih lokalnih satrapa Zorana Mileševića, Željka Bodrožića i Miroslava Panića, da u ime Đilasove stranke po Кikindi ispisuju uvredljive grafite upućene Milenku Jovanovu - navodi se u saopštenju GO SNS Kikinda.

Stanislava Hrnjak je tada javno osudila dovođenje Đilasovih kriminalaca u Кikindu, a nakon toga je na društvenim mrežama i lokalnom tabloidu Željka Bodrožića, Đilasovog aktiviste i predsednika NUNS-a, vođena kampanja koja je, kako kažu, imala za cilj baš ovo što se noćas desilo.

- Očigledno je da ni Đilasu, ni njegovim kriminalcima, ni njegovim kikindskim bitangama nikakav problem ne predstavlja to što su napali jednu ženu i njenu porodicu i da su spremni na apsolutno sve, ne bi li se dočepali prilike da ponovo otimaju i pljačkaju, a onda opljačkano nose po svetu od Mauricijusa do Delavera - dodaju u saopštenju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Кikindi pozvao je članove i simpatizere na uzdržanost.

- Istovremeno, pozivamo državne organe Srbije da zaštite građane Кikinde od Đilasovih kriminalnih hordi, koje lokalne Đilasove bitange vode po Кikindi. Na kraju, i njihovom gazdi Đilasu i njegovim kriminalcima i njegovim kikindskim satrapima želimo da poručimo da nas neće ni pokolebati, ni zaustaviti u borbi za politiku predsednika Vučića koja je donela napredak i dobro i Кikindi i Srbiji -stoji u saopštenju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track