BRUTALNI ODGOVOR KNEŽEVIĆA MILU! Ako je Vučić monstrum, zašto NE SKONIŠ sestru i sestrića iz JAZBINE VELESRBLJA!
Foto: Nemanja Nikolić, Stefan Jokić, Zorana Jevtić

HAOS

BRUTALNI ODGOVOR KNEŽEVIĆA MILU! Ako je Vučić monstrum, zašto NE SKONIŠ sestru i sestrića iz JAZBINE VELESRBLJA!

Politika -

Milan Knežević, predsednik DNP i jedan od lidera DF reagovao je na današnje izjave predsednika Crne Gore Mila Đukanovića u kojem napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Milo, ako su Srbija i Vučić takvi monstrumi, što ne skloniš sestru, sestričića i ostale prvofamilijaše iz jazbine velesrblja, nego ih puštaš da tuguju i venu za Crnom Gorom po Vračaru i Beogradu na vodi? Jesi li to od tuge za njima počeo da puštaš brkove? - pitao je Knežević.

Da podsetimo Milo Đukanović izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića o dešavanjamima u Crnoj Gori prokomentarisao je da se radi o "samosažaljivom prenemaganju srpskog predsednika".

"Tragikomično je kada neko ko očigledno preuzima na sebe odgovornost i autorstvo za bujanje velikosrpskog nacionalizma da adresira Crnoj Gori. Pokušajmo da se setimo jedne štete i žrtve koje je crnogorski nacionalizam proizveo. Jasno je koliko je proizveo velikosrpski nacionalizam. Srbiju poistovećuje sa velikosrpskim nacionalizmom - kazao je Đukanović odgovarajući na novinarska pitanja u Privrednoj komori Crne Gore, ocenjujući "da imamo direktnu izjavu predsednika Srbije koji se stavio u ulogu promotera velikosrpske politike", rekao je između ostalog Đukanović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track