Najnovije vesti

SEĆAM SE KAKO JE TADIĆ HAPSIO! Čeda pričao o haosu u Novom Beogradu, napao direktora policija, pa udario na bivšeg predsednika
Foto: Printscreen TV Pink

Svi su MU krivi

SEĆAM SE KAKO JE TADIĆ HAPSIO! Čeda pričao o haosu u Novom Beogradu, napao direktora policija, pa udario na bivšeg predsednika

Politika
23:57h

Lider LDP Čedomir Jovanović gostujući u emisiji "Hit tvit" na TV Pink pričao je o incidentu kada je polupao staklo na lokalu u Novom Beogradu, ali i o politici, čak se dotakao i bivšeg predsednika Borisa Tadića.

Jovanović je govoreći o incidentu rekao da nije slučajno došao u emisiju.

- Da sam mogao da biram sagovornike, ne verujem da bih ovako dobro izabrao - rekao je Jovanović i dodao da Radovanovića poznaje 40 godina.

Lider LDP je rekao da je pozvao predsednika Srbije.

- Rekao sam mu da "više nije odgovor da odemo ni on, ni ja. Nisam krio svoje ponašanje. Ovo što se meni dešava više niko ne može da razume - rekao je Jovanović i dodao da nema problem sa navijačima, nego sa huliganima.

Kako je dodao, Jovanović je rekao da je pozvao policijsku stanicu i rekao da to reše oni ili će on.

Jovanović je pomenuo kako je više puta imao problema sa navijačima.

- Govorili su mi "Čedo pe*eru, na*uši se severu". Šta je trebalo da im kažem, ja nisam pe*er, dođite da se dogovrimo - rekao je Jovanović.

- Ne dopada mi se pesma o Legiji koju su mi pevali, jeste li vi iz Diznilenda, upitao je ljutito Vericu Bradić.

- Ne dopada mi se pesma o Legiji, te bitange, Hijene ispod mog prozora i ne očekujem da neko rešava moje probleme i nikada nisam. Žao mi je škode i svakog čoveka koje bio svedok toga, a da je tu prolazio. Ja sam se vraćao svojoj kući, nisam išao u njihove i jazbine i brloge. Imam pravo da biram okruženje u kojem ću da živim. Neće mi ulaziti u kuću nogom, kako su navikli, rekao je Jovanović.

- Jadno je da mi ovde razapinjemo tog čoveka. Ja nisam nikada u životu čuo za taj problem zbog kog je uhapšen. Neka svako radi svoj posao, rekao je Jovanović.

- Sećam se kako je Boris Tadić hapsio Gorana Kneževića i Svetlanu Vukajlović. Ona je samo sprovela odluku Vlade. Godinu dana je bila u zatvoru. Knežević je uhapšen zbog spletki u DS, čoveku su uništili život, rekao je Jovanović.

Jovanović je navao da je u poslednjih godinu dana 47 dana proveo u bolnici, od čega 25 na intenzivnoj nezi.

- Ova zemlja ima puno toga što je pogrešno, ali pošteno je da iskažemo poštovanje prema onima koji su od Srbije napravili zemlju u kojoj možete da primite četiri različite vrste vakcine - rekao je Jovanović.

Kako je rekao, Srbija je jedina bila sposobna da sprovede proizvodnju ruske vakcine od početka do kraja.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track