PREDSEDNIK VUČIĆ I MINISTAR VULIN NA PRIJEMU POVODOM DANA RUSKE FEDERACIJE: Najavljeni novi zajednički projekti dve zemlje
Foto: MUP Srbije

najverniji saveznici

PREDSEDNIK VUČIĆ I MINISTAR VULIN NA PRIJEMU POVODOM DANA RUSKE FEDERACIJE: Najavljeni novi zajednički projekti dve zemlje

Politika -

Prijemu povodom obeležavanja dana Ruske Federacije, u ruskoj ambasadi u Beogradu prisustvovali su danas predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i druge visoke zvanice.

Na ceremoniji obeležavanja dana Ruske Federacije, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poželeli su Rusiji, ruskom narodu i predsedniku Putinu dalji razvoj i prosperitet.

"Srbija je za nas velika prijateljska, bratska država, najpouzdaniji saveznik u koga imamo puno poverenja koje je prvenstveno povezano odnosima naših predsednika Aleksandra Vučića i Vladimira Putina“, rekao je ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko.

On je najavio dalji razvoj između dveju zemalja kroz nove zajedničke projekte u infrastrukturi, saobraćaju i energetskim projektima.

Ambasador je naglasio da Ruska Federacija podržava Srbiju u poštovanju međunarodnog prava i zaštite suvereniteta i integriteta Srbije.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track