PETKOVIĆ ODGOVORIO JEREMIĆU: Nema moralno pravo da išta kaže o Zajednici srpskih opština
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

obraćanje predsednika dobilo punu podršku

PETKOVIĆ ODGOVORIO JEREMIĆU: Nema moralno pravo da išta kaže o Zajednici srpskih opština

Politika -

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je danas da lider Narodne stranke Vuk Jeremić nema moralno pravo da išta kaže o Zajednici srpskih opština te da je upravo on učestvovao u pravljenju granice između Srba i Srba na Jarinju.

"Briselskim sporazumom uspeli smo da napravimo branu od daljeg urušavanja državnih interesa, što pokazuje činjenica da danas ZSO napadaju podjednako Kurti, Jeremić i Kamberi", naveo je Petković na svom Tviteru nalogu.

Kako je ocenio, problem Jeremića je što je obraćanje predsednika Aleksnadra Vučića u Skupštini Srbije dobilo punu podršku javnosti i poslanika.

Doduše, dodaje Petković, i Jeremić je bio pohvaljen, ali je to učiniom Šaip Kamberi koji mu je zahvalio na odluci MSP o legalizaciji "kosovske nezavisnosti".

"O ZSO Jeremić nema moralno pravo da išta da kaže", zaključio je Petković reagujući na tvit Vuka Jeremića.

Jeremić je prethodno na svom Tviter nalogu povodom izjave predsednika Aleksandra Vučića da je znao da ZSO neće biti formirana napisao "zašto je onda rasformirao našu policiju i sudove na severu KiM, dao međunarodni pozivni broj, predao kontrolu nad EPS-om", dodajući i da niko u skupštini to nije smeo da ga pita.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track