HRKALOVIĆKA NA INSTAGRAMU UMESTO U ZATVORU: Dijana opet provocira na društevnim mrežama umesto da robija (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

bivša državna sekretarka u MUP

HRKALOVIĆKA NA INSTAGRAMU UMESTO U ZATVORU: Dijana opet provocira na društevnim mrežama umesto da robija (FOTO)

Politika -

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP, umesto da je u zatvoru zbog, kako se sumnjiči, povezanosti s najokorelijim krinimalcima, objavljuje na Instagramu fotografije iz teretane.

Dijana Hrkalović
foto: Printscreen Instagram

Hrkalovićka je povezivana sa grupom Veljka Belivuka, osumnjičenom za najgnusnije zločine, i umesto da odgovara pred zakonom, ona u poslednje vreme stalno provocira na društvenim mrežama.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Sada je objavila i fotografije iz teretane.

Dijana Hrkalović
foto: Printscreen Instagram

Nekadašnja državna sekretarka, podsetimo, dovodi se u vezu sa kriminalnom organizacijom Veljka Belivuka, osumnjičenom za najteža krivična dela, kao i aferom prisluškivanja predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice. U martu ove godine saslušana je u prostorijama SBPOK-a zbog navodne povezanosti sa podzemljem, a tada je, prema pisanju medija, odbila poligrafsko testiranje.

Poznati beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković (46) optužio je Hrkalovićevu da mu je zajedno sa Slavišom Kokezom, nekadašnjim predsednikom Fudbalskog saveza Srbije, nametnula ekipu Velje Nevolje da mu obezbeđuju klubove. Dijana mu je navodno rešila i problem sa Elezom koji je dolazio u jedan od njegovih klubova i pravio mu probleme.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track