Najnovije vesti

ORLIĆ: Vučiću je Belivuk spremao snajpersku pušku i teški mitraljez
Foto: Printscreen/Kurir TV

član Predsedništva SNS

ORLIĆ: Vučiću je Belivuk spremao snajpersku pušku i teški mitraljez

Politika

Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasio se posle teksta Krika, koji se tiče svedočenja Veljka Belivuka.

"Danas su se, noseći na svojim ratnim zastavama reči koljača, u čoporu na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu obrušili tajkuni, lopovi, pedofili, kriminalci, sav talog koji zna da mu nesavladivu prepreku za pljačku, divljanje i pustošenje Srbije predstavlja upravo - Aleksandar Vučić. Pokazali su danas da su isti - talog, koji očigledno ne bira sredstva u svom paklenom naumu da tu prepreku ukloni po svaku cenu", navodi Orlić i dodaje:

"Tom Aleksandru Vučiću je Belivuk spremao snajpersku pušku i teški mitraljez. Tog Aleksandra Vučića je Zvicer označio kao svog najvećeg, smrtnog neprijatelja. Deci tog Aleksandra Vučića pretio je pred tužiocima Elez, a za njegovu egzekuciju dva naloga je dobio Čaba Der i to pred sudom priznao. Jasno je, sasvim, šta Aleksandru Vučiću misli i šta mu sprema mafija, najbrutalniji i najkrvaviji kriminalni klan koji je ikada postojao u ovom delu Evrope. I kom je Aleksandar Vučić objavio rat, a vođe mu poslao iza rešetaka. Sa takvima su danas rešili da stupe u isti stroj: Dragan Đilas i kompletna njegova kamarila i kumovi, Jeremićeva firma sa svojim uposlenicima, svi bivši i sadašnji funkcioneri žutog preduzeća, pedofilski 'pokret' koji koljače 'mnogo voli', lažni 'novinari' o čijim vezama sa ubicama svedoče i porodice žrtava, kompletna eskadrila tajkunskih medija. Odabrali su sebi i stranu, i saveznike, time rekavši sve o sebi. Baš sve što i njima treba da znamo i danas, i ubuduće".

Orlić dalje poručuje:

"Takvima narod Srbije nikada neće dati u šake svoju zemlju, svoju decu i njihovu budućnost. Neće dozvoliti da sve to stave u svoju mašinu za mlevenje mesa: ni onu političku, ni onu pljačkašku, niti onu iz Ritopeka. Poštena i hrabra Srbija stoji danas uz svog predsednika Aleksandra Vučića. Složnija nego ikada. I što je veće i besnije divljanje najgorih među najgorima, što su zveri u svom kidisanju na Aleksandra Vučića glasnije, to je odgovor hrabre i poštene Srbije odlučniji.

Ako stvarno misle da tu Srbiju mogu da pobede: neka istaknu Belivuka kao nosioca svoje liste, pa neka izađu narodu, državi i Aleksandru Vučiću na crtu na izborima. Videće sasvim jasno - kolika je podrška i njima i tim "vrednostima" kojim su se zakitili. Počistiće narod, ubedljivije nego ikada ranije: tajkune i lopove, ali i sve njihove lažove, trovače, pedofile, dilere i ubice. Baš takvu sudbinu i večiti prezir, svojim su beščašćem i zaslužili - sami".

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track