PREMIJERKA BRNABIĆ: Moj zadatak je da budem sa članovima na terenu
Foto: SNS

obišla stranačke štandove u Zemunu

PREMIJERKA BRNABIĆ: Moj zadatak je da budem sa članovima na terenu

Politika -

Poverenica Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Ana Brnabić juče je obišla stranačke štandove u Zemunu i iskoristila priliku da u direktnoj komunikaciji sa građanima čuje čime su zadovoljni i šta je potrebno još uraditi. Nakon razgovora sa građanima, poverenica beogradskog odbora održala je i sastanak sa članovima i funkcionerima opštinskog odbora.

Ana Brnabić
foto: SNS

Brnabić je izrazila zadovoljstvo što je došla u Zemun i zahvalila se na energiji i podršci koju zemunci pružaju politici Aleksandra Vučića i Srpskoj naprednoj stranci.

“Ono što SNS izdvaja od drugih stranaka jeste to što se funkcioneri nisu udaljili od svojih članova, što smo zajedno na svim sastancima i svim aktivnostima”, rekla je Brnabić i dodala da upravo tako vidi svoj mandat poverenice, da zajedno sa članovima bude na terenu.

Ana Brnabić
foto: SNS

Brnabić je navela da se Đilas uveliko sprema za izbore i da ih je, prema njegovim rečima, već dobio, ali da ćemo se mi boriti radom i rezultatima za naš grad i za našu zemlju.

“Mi smo jedina stranka koja ima konkretne planove, koja se zajedno sa građanima bori za bolju budućnost, za razvoj i uređenje svakog kraja. Pred kraj godine započeće se rekonstrukcija Zemunskog keja, kada je u pitanju povećanje prosečne plate Zemun je pri samom vrhu, stopa nezaposlenosti je u padu, što se najbolje vidi po tome da je 2016. godine u opštini Zemun bilo 57.812 zaposlenih, a 2020. čak 64.827. ”, istakla je Brnabić.

Ana Brnabić
foto: SNS

Poverenica beogradskog odbora smatra da treba podsećati ljude na sve ono šta smo uradili, ali i da ih uputimo u planove i naš program za budućnost.

“Mi smo jedini koji imamo konkretne planove i šta je to što nudimo ljudima. Svi ovi koji se busaju, koji se bore za vlast po svaku cenu i koji se ujedinjuju protiv Srpske napredne stranke, nemaju plan, ni ideju šta treba uraditi, nude samo mržnju prema Vučiću i to im je jedina politika”, rekla je Brnabić i dodala da ta samoproklamovana elita ima veliku medijsku mašineriju, da veliki novac ulaže u pokušaje da destabilizuju Srbiju i oslabe predsednika Vučića.

“Važno je da se ne opustimo, da budemo vidljivi, da budemo na terenu i da i dalje radimo svom snagom”, zaključila je Brnabić i rekla da veruje u odgovornost kod ljudi, koji će kako smatra, na predstojećim izborima glasati na osnovu rezultata.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track