Najnovije vesti

NEDIMOVIĆ O OPTUŽBAMA BULATOVIĆA IZ SSP: Kako se bliže izbori, sve veće nebuloze pričate
Foto: Nemanja Nikolić

REAGOVANJE

NEDIMOVIĆ O OPTUŽBAMA BULATOVIĆA IZ SSP: Kako se bliže izbori, sve veće nebuloze pričate

Politika

Potpredsednik Vlade i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović reagovao je danas povodom optužbi koje je na konferenciji ispred Predsedništva izneo potpredsednik SSP Dejan Bulatović.

- Kako se bliže izbori, vi sve veće nebuloze pričate. Isto kao i student kome se bliži ispit, a ni naslov knjige ne zna, ali se on ipak nada da će nekako i da položi. Nije upravljanje zemljom i dobijanje podrške građana šibicarenje, pa ako pogodiš gde je kuglica eto pobede. Za mleko i meso kojim mašeš, pitaj svog šefa Đilasa koji je bio deo Vlade koja je potpisala SSP i time dozvolila uvoz svega bez ikakvih zaštita i carina - navodi Nedimović i dodaje:

- Taj čin koji nijedna normalna država ne bi nikad uradila je zapravo jedini rezultat Đilasove Vlade u "borbi" za položaj poljoprivrednika na tržištu. Posle svega se sada još i javljate da bilo šta pričate i istim tim ljudima obećavate kule i gradove nakon što ste ih za dno zalepili svojom politikom, sramota. Gospodine agrarni znalcu, bolje da si išao po farmama i proverio cenu bikova, tovljenika i jagnjadi, umesto što se švrćkaš na relaciji Terazije - Andrićev venac, a internet koristiš samo za divljenje sebi, umesto da istražuješ cene. Ipak, pošto vidim da si neinformisan ili arhaičan, reći ću ti ja cene, pa sa njima maši...Bikovi 2.45 e/kg, tovljenici 185 din, jaganjci 320 din/kg. Sve što sam naveo beleži rast u zadnja 2-3 meseca. Sledeći put ako ne znaš, bar pitaj ljude oko sebe koji možda nešto znaju, da se medju upućenima ne brukaš - zaključuje Nedimović.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja