Najnovije vesti

OVO JE TAJANSTVENA SUPRUGA GORANA VESIĆA: Diplomirala sa 22 godine, a sa 25 postala direktor brokerske kuće
Foto: ATA Images

OVO JE TAJANSTVENA SUPRUGA GORANA VESIĆA: Diplomirala sa 22 godine, a sa 25 postala direktor brokerske kuće

Politika

Goran Vesić i Vanja Kostić su se upoznali još davnih dana, a spojila ih je "Crvena zvezda".

Iako se o privatnom životu zamenika gradonačelnika Beograda ne zna mnogo, Goran Vesić je u braku sa Vanjom Kostić, koja je trenutno zaposlena u marketingu Fudbalskog saveza Srbije, piše Mondo.

Goran Vesić i Vanja Kostić su se upoznali još davnih dana, a spojila ih je "Crvena zvezda", klub koji vole i gde su davnih dana zajedno i radili. Diplomirala je sa 22 godine, a sa 25 postala direktor brokerske kuće.

Kasniji poziv da radi u marketingu Fudbalskog kluba "Crvena zvezda" doživela je kao ostvarenje sna.

"To je klub koji obožavam odmalena, a sport pratim otkako znam za sebe. Malo ljudi može reći da radi posao koji voli, a ja sam jedna od njih" ispričala je jednom prilikom.

Opsesija fudbalom, interesovanje za sve što rade najveći svetski klubovi, putovanja uz obavezan obilazak stadiona i navijačkih šopova, kao i odlasci na utakmice pomogli su joj da brže savlada nove izazove. Posle "Crvene zvezde" i "Marakane", sledeća stanica u njenoj karijeri bio je Fudbalski savez, gde je danas na poziciji direktora marketinga i PR-a.

Zahvaljujući funkciji koju obavlja dobila je priliku da sarađuje i sa idolom iz detinjstva.

Goran Vesić, Vanja Kostić
foto: ATA Images

"Rasla sam u porodici gde su nam uzori bili igrači "Zvezde", a ne pevači i glumci. Nisam ni sanjala da ću ikada biti u prilici da radim sa Draganom Stojkovićem Piksijem. Za mene je to čast i velika obaveza. Od njega uvek možete mnogo da naučite, a njegov autoritet, harizma i iskustvo kao fudbalera, funkcionera i trenera primećuju se na prvi pogled", rekla je ona i dodala da su je entuzijazam i energija bez granica usmerili ka novim izazovima.

"Odlučila sam da pokrenem kampanju za ženski fudbal u Srbiji. Veoma sam srećna što sprovodim taj projekat jer radim nešto korisno i dobro. Nailazim na neuporedivo više razumevanja nego što sam očekivala", kaže ona.

Njen životni moto je jednostavan.

"Svet je onakav kakav ga ti napraviš. Mislim da nije ni muški, ni ženski, već pripada svima. Uvek znam šta hoću, nikada ne odustanem od onoga što sam zacrtala, govorim ono što mislim. To mi nekada stvara probleme jer se lakše prihvataju osobe koje je moguće staviti u kalupe, koje ne izlaze iz svoje zone komfora i vode 'politiku nerazumevanja'", rekla je ona.

Kurir.rs / Mondo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja