18:55

Stručnjaci upozoravaju na pakleni plan mafije

Namere kriminalnih grupa

VUČIĆ NIJE JEDINI NA METI SNAJPERISTE? Stručnjaci upozoravaju na pakleni plan ZAMERIO SE I ALBANSKOJ MAFIJI?!

Politika -

Atentat na predsednika Aleksandra Vučića naručen je iz Južne Amerike, gde se prema pojedinim tvrdnjama nalazi Radoje Zvucer, a egzekuciju je u prvoj polovini februara trebalo da izvrši snajperista - bivši vojni specijalac - koji je prema saznanjima Evropola i ranije odrađivao "crne operacije" za mafiju i zapadne službe, u Pulsu Srbije na Kurir televiziji rekli su Darko Trifunović iz Instituta za nacionalnu i međunarodnu bezbednost i Uglješa Grgur, privatni detektiv

debata
foto: Kurir televizija

Oni su govorili o namerama kriminalnih grupa da izvrše atentat na predsednika, kao i da li iza Radoja Zvicera stoji još neko, kao što sumnja ministar policije Aleksandar Vulin.

Darko Trifunović tvrdi da je ključ u totalnom demontiranju čitave organizacije, a ne samo grupa i podgrupa.

- Obaveza je svih nas da sprečimo tako nešto. Imali smo jedno takvo loše iskustvo, kada je ubijen premijer Srbije Zoran Đinđić. Duže vremena pričam da postoji organizacija, grupe i podgrupe. Radoje Zvicer je deo jedne grupe, organizacija nije demontirana. To je ključ cele priče. Ta organizacija će uvek da nađe pucača, kome su se država i državni entiteti suprotstavili. Kada se iz Beograda pogleda jugo-istok vidi se heroin, kosovski Albanci, Albanija, američke službe, Turska, Avganistan. Kada se pogleda jug vidi se Crna Gora, kokain, ruske službe i Latinska Amerika - rekao je Darko Trifunović.

debata
foto: Kurir televizija

Trifunović dodaje da se politička pozadina treba tražiti i na jednoj i na drugoj strani.

- Politička pozadina treba da se traži i na jednoj i na drugoj strani. Cena narkotika na beogradskim ulicama je ostala ista čak i niža u odnosu na period hapšenja grupa i podgrupa Belivuka. Zastrašujuća stvar je i to da je svako sedmo dete je u osnovnoj školi probalo nešto od narkotika - dodao je Trifunović.

Privatni detektiv Uglješa Grgur tvrdi da je obaveštajna i kontra-obaveštajna služba zatajila. Takođe, rekao je da misli da je spreman atentat i na ministra unutrašnjih poslova.

debata
foto: Kurir televizija

- Taj treći prsten obezbeđenja obaveštajna i kontra-obaveštajna služba mislim da je zatajio. Predsednik države nije mogao da se sluša i da bude prisluškuje. rekao je privatni detektiv Uglješa Grgur i dodao da je uveren da je spreman atentat i na ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

- Verujem da nije bilo ministra Vulina, da bi Vučić bio ubijen. Ubeđen sam u to. Posle bi verovatno i Vulina ubili. To su dva čoveka koji su njima, da tako kažem, uništili biznis. Ovo što govorim odgovorno tvrdim da je tako - dodao je Grgur.

Prema saznanjima Evropola, atentat na predsednika Srbije neposredno je naručio vođa zloglasnog kavačkog klana Radoje Zvicer, koji se, prema obaveštajnim podacima, trenutno nalazi u Južnoj Americi.

03:21

DIJANA BILA DEO GRUPE KOJA JE PLANIRALA ATENTAT NA VUČIĆA: Obaveštajac otkrio šokantne detalje afere NIJE DŽABE DOVEDENA U MUP

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

26:27

Đinđićev telohranitelj ubeđen da se istina krije: Samo na jedan način možemo da STAVIMO TAČKU na atentat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track