01:09

Astrolog Dušan Veličković tvrdi da je upozoravao tadašnjeg ministra policije na Đinđićevo ubistvo!

Upozoravao na tragediju

ŠOK TVRDNJA! ASTROLOG VELIČKOVIĆ UPOZORAVAO MINISTRA POLICIJE DA ĆE ĐINĐIĆ BITI UBIJEN: Zoran je imao porodično prokletstvo!

Politika -

Da li veliki državnici konsultuju svoje numerologe i koliko astrologija utiče na donošenje odluka govorio je za Kurir televiziju astrolog Dušan Veličković.

Astrolog Dušan Veličković šokirao je tvrdnjom da je upozoravao tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova da je život premijera Zorana Đinđića ugrožen.

Dušan Veličković
foto: Kurir Televizija Printscreen

- Zoran Đinđić je imao neko porodično prokletstvo preko majke od njenog oca. Majka ga je na kraju i sahranila. Ministru unutrašnjih poslova sam tada rekao "vidi, sačuvajte Zorana do maja, od maja mu ne treba obezbeđenje" - rekao je u jutarnjem programu Kurir televizije astrolog Dušan Veličković.

Zoran Đinđic, skidanje petokrake, skupstina grada
foto: EPA/ Miloš Jelesijević

Astrolog Dušan Veličković je rekao da se tada, ako je suditi po astrologiji, videlo da je život tadašnjeg premijera dr Zorana Đinđića bio ugrožen, kao i da je lično upozoravao ministra unutrašnjih poslova na to.

Dušan Veličković
foto: Kurir Televizija

- Taj period mu je bio vladar smrti, vladar osme kuće išao je preko ascedenta. Ascedent je telo. Život mu je bio ugrožen. Oni su iz trećeg puta uspeli da ga ubiju. Ministra unutrašnjih poslova sam upozoravao - rekao je astrolog Dušan Veličković za Kurir telviziju.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja