04:37

DUNĐER TVRDI: Ukrajini šalju oružje kome ističe rok trajanja POSLE TO ZOVU HUMANITARNOM POMOĆI

šokantno

DUNĐER TVRDI: Ukrajini šalju oružje kome ističe rok trajanja POSLE TO ZOVU HUMANITARNOM POMOĆI

Politika -

Dušan Dunđer, stručnjak za bezbednost, diplomatiju i organizovani kriminal, smatra da je cilj ovog rata da se što više oduži kako bi se prodalo Ukrajini oružje čiji rok ističe.

Šta se može očekivati od sastanka Generalnog sekretara UN Antonia Gutereša i predsednika Rusije Vladimira Putina? - pitao je voditelj Goran Anđelković.

Dunđer smatra da se ne može očeklivati ništa jer je Generalni sekretar UN samo jedan od igrača ovog nametnutog rata od strane Novog svetskog poretka.

- Od sastanka ne možemo očekivati ništa. Ovo su stvari koje su se znale mnogo godina ranije. Ovo je nametnut rat od strane Novog svetskog poretka gde je Guteraš jedan od igrača. Cilj svih njih je da ovo što duže traje. Svoje zalihe oružja koje ističe rok trajanja plasiraju u Ukrajinu. Zovu to pomoć, ali tu nema nikakve pomoći. Svoje stokove oružja prodaju Ukrajini po nekim strašnim cenama. Postoji neki narativ odnosno mržnja prema Ruskoj Federaciji koja je prerasla u politiku Severnoatlantskog saveza. Sada smo svedoci svega toga. Međutim ovo je suviše daleko odmaklo - rekao je Dunđer.

Dušan Dunđer
foto: Kurir Televizija

Kako gledate na politički profil Makrona u svetlu rata u Ukrajini? - interesovalo je voditeljku Olju Lazarević.

Dunđer tvrdi da Novi svetski poredak proizvodi vladare poput Makrona i da je to slučaj sa svim predstavnicima EU.

- Moje mišljenje se obično razlikuje od ostalih jer vam pričam šta se dešava iza zavese. Nas uče više od sto godina da gledamo, a da ne vidimo. Da slušamo, a da ne čujemo. Novi svetski poredak proizvodi ove vladare za koje mi znamo i pobeđuju na svetskim izborima. Jedan od takvih je i Makron. Nećemo pričati kako je došao, jer to je slučaj sa svim predstavnicima EU. Taj privid za suverenitet EU je samo privid za obične posmatrače odnosno za narod koji ne zna šta se dešava iza svega toga. Ovo je bila jedna prekretnica koja još nije završena. Svedoci ste kakve su sve demonstracije bile u Parizu gde je dva lica stradalo - rekao je Dunđer.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

06:14

UKRAJINA DOBIJA TEŠKO NAORUŽANJE! Pukovnik u penziji smatra da preti OPŠTI HAOS, tvrdi da iz Kanade stiže OPASNA RAKETA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track