VUČIĆ SE JAVIO IZ BRISELA: Izvinjavam se svima, verovali ili ne, prvi put mi ne radi telefon, a ne funkcioniše ni mikrofon (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

poruka iz sedišta eu

VUČIĆ SE JAVIO IZ BRISELA: Izvinjavam se svima, verovali ili ne, prvi put mi ne radi telefon, a ne funkcioniše ni mikrofon (FOTO)

Politika -

Predsednik Aleksandar Vučić oglasio se iz Brisela gde će sutra učestvovati na samitu EU - Zapadni Balkan.

Vučić je ranije danas, podsetimo, najavio da će se večeras uživo uključiti iz Brisela preko svog Instagram profila, ali je obraćanje zbog tehničkih problema ipak odložio za sutra.

- Izvinjavam se svima, verovali ili ne, prvi put mi ne radi ni telefon, ne funkcioniše ni mikrofon, tako da ću o gorućim temama za građane Srbije govoriti sutra. Čeka nas naporan dan, a jedino što obećavam ljudima u Srbiji je da ćemo se boriti za našu zemlju. Predaja nije opcija - naglasio je predsednik.

U današnjem razgovoru Vučića sa predsednikom Vlade Republike Albanije Edijem Ramom i predsednikom Vlade Republike Severne Makedonije Dimitrom Kovačevskim, podsetimo, razmotrene su okolnosti vezane za učešće na samitu.

Nakon detaljnih i sveobuhvatnih konsultacija sa saradnicima i članovima vlada lideri tri zemlje doneli su odluku o zajedničkom odlasku na samit pri čemu su usaglašeni i principi koji će predstavljati glavnu okosnicu razgovora sa brojnim zvaničnicima Evropske unije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track