КONZERVATIVNI POKRET NAŠI: Vuk Jeremić je politička marioneta
Foto: BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ

КONZERVATIVNI POKRET NAŠI: Vuk Jeremić je politička marioneta

Politika -

Кonzervativni pokret NAŠI saopštio je danas da smatra sramnom izjavu Vuka Jeremića da je "potrebno da vlast predstavi šta bi bile posledice neuvođenja sankcija Rusiji".

Kako navode u svom saopštenju, Jeremić je tako "jasno zauzeo anti-ruski stav i stao u red političkih ekstremista koji se zalažu za uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji."

- Ovakvo političko mešetarenje nije čudno za Vuka Jeremića koji na nedeljnom nivou menja svoja politička ubeđenja i kojeg jedino interesuje dolazak na vlast, ali bez izborne volje građana Srbije. Pošto ga građani ne žele, Jeremić je izabrao put političke marionete i jeftinom retorikom poput brige šta će se dogoditi sa Srbijom ukoliko ne uvede sankcije Rusiji, pokušava da stane u red opozicionara koje gaje nade da će ih stranci dovesti na vlast na rastućem talasu zapadne rusofobije. Кonzervativni pokret NAŠI poručuje Vuku Jeremiću da se nikada neće vratiti na vlast i da njegovi pokušaji da sebe predstavi kao patriotu nikada neće proći. Vuče, dobro znamo ko si - stoji u saopštenju KPN.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track