MUFTINICA ELMA ZA KURIR POSLE POTVRDE DA JE MUAMER UMRO PRIRODNOM SMRĆU: Žao mi je što smo morali da prođemo kroz OVO
Foto: Dado Đilas, Filip Plavčić

sve joj je odavno bilo jasno

MUFTINICA ELMA ZA KURIR POSLE POTVRDE DA JE MUAMER UMRO PRIRODNOM SMRĆU: Žao mi je što smo morali da prođemo kroz OVO

Politika -

Elma Zukorlić, Muamerova udovica, za Kurir kaže da je od početka verovala u rezultate obdukcije domaćih stručnjaka, to jest da je znala da je njen suprug preminuo prirodnom smrću.

Muamerov sin Usame je danas održao konferenciju za medije na kojoj je potvrdio da je njegov otac umro od srčanog zastoja, jer su takav zaključak doneli i stručnjaci iz BiH i Nemačke. Dakle, sumnja da je Mumaer Zukorlić bio otrovan pokazala se neosnovanom.

"Od međunarodne ekspertize nisam očekivala nove i drugačije rezultate od onih koje je smo dobili od Tužilaštva Novog Pazara, a na osnovu urađene obdukcije domaćih stručnjaka, tako da sa ove konferenciji nismo čuli ništa novo, osim da je deo porodice kojima je bilo potrebno mišljenje i potvrda međunarodnih stručnjaka sada potvrdilo rezultate domaćeg Instituta. Od početka sam znala za rahmetli Muftijinu bolest i o istoj upoznala užu i širu porodicu odmah nakon njegove smrti", rekla je Elma i dodala:

"Ostaje samo žal što smo svi mi, narod i ljudi koji su rahmetli Muftiju voleli privatno, morali da prođemo kroz obdukciju i novi ukop".

(Kurir.rs/J.V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track