UMRI, SRBIJO, KOPILAD! REDAKCIJI KURIRA STIGAO MEJL JEZIVE SADRŽINE: Nakon neuspele akcije Prištine stigle nove PRETNJE BOMBAMA
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

UMRI, SRBIJO, KOPILAD! REDAKCIJI KURIRA STIGAO MEJL JEZIVE SADRŽINE: Nakon neuspele akcije Prištine stigle nove PRETNJE BOMBAMA

Politika -

Redakciji Kurira stigao je jutros mejl koji sadrži pretnje i listu zgrada u kojima su navodno postavljene bombe.

"Zdravo, srpska kopiladi! Neću da vam pišem na vašem odvratnom jeziku. Obraćam se Vučiću, predsedniku Srbije. Aleksandre, ako želiš mir, vrati Preševsku dolinu i severno Kosovo, ukloni svoje pretenzije na te teritorije ili ćemo te zapaliti i zapaliti ti kuću", navedeno je u mejlu.

Kurir, pretnja prištine, dojava o bombi
foto: Zorana Jevtić, Printscreen

Kako se dalje navodi, postavljene su bombe na Brankovom mostu, u Skupštini i zgradi Vlade, na svim aerodromima u državi, u Beogradskoj tvrđavi, tržnom centru Galerija, Delta Sitiju, Crkvi Svetog Marka.

"Moji zahtevi su sledeći: Vratite sever Kosova i Preševsku dolinu Albancima, dajte nezavisnost Vojvodini i novopazarskom Sandžaku. Takođe, dajte mi pet bitkoina, ovo je moj kripto novčanik", navedeno je, uz link kripto novčanika i porku "Umri, umri, umri, Srbijo".

Sada je jasno da iza lažnih dojava o bombi stoje strukture povezane sa vlastima lažne države Kosovo jer se novi talas dojava dešava dan posle neuspele namere Prištine da Srbima nametne dokumenta i tablice samoprozvane države. Očigledno je da je diplomatska pobeda Srbije iznervirala Albance i njihove istomišljenike i da su verovatno spremni na dalje provokacije.

Redakcija Kurira prijavila je slučaj nadležnim organima.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track