02:52

KO ĆE BITI GRADONAČELNIK NOVOG SADA? Tri potencijalna imena - jedna fotelja

kurir televizija

KO ĆE BITI GRADONAČELNIK NOVOG SADA? Tri potencijalna imena - jedna fotelja

Politika -

Žitelji drugog najvećeg grada u Srbiji i dalje ne znaju ko će biti novi gradonačelnik Novog Sada. Istraživali smo ko će zameniti Miloša Vučevića koji se seli u Nemanjinu 11 na funkciju potpredsednika nove vlade. U igri su 3 imena.

Aktuelni gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kaže da postoji kandidat za njegovog naslednika, ali da će o tome javnost biti obaveštena pošto se obave sve konsultacije unutar SNS-a i sa koalicionim partnerima.

Poznavaoci prilika u Gradu Novom Sadu takođe misle da je najveća šansa da novi gradonačelnik bude sadašnji zamenik gradonačelnika Miloša Vučevića.

Opozicija u Skupštini Grada Novog Sada mišljenja je da aktuelna gradska vlast ne radi dobro te ni jedan njihov kandidat neće imati njihovu podršku.

Odlazeći gradonačelnik Vučević kaže da osim promene prvog čoveka grada možemo očekivati i promenu unutar Gradskog veća jer je polovina mandata dobar period da se vidi ko je kako radio, što se odnosi i na direktore javnih preduzeća. Izbor bi svakao trebalo da bude obavljen pre nego što na red dođe izbor Vlade Srbije, kako ne bi došlo do sukoba interesa ili vakuuma u vlasti.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:24

ANA BRNABIĆ, SINIŠA MALI I MILOŠ VUČEVIĆ PRE OD MENE ZASLUŽUJU MESTO PREMIJERA! Goran Vesić ekskluzivno za Kurir TV o novoj Vladi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track