FRKA ZBOG FOTELJE? Do nedavno je profil ministarke PRŠTAO od selfija! Zorana Mihajlović sada je promenila TAKTIKU!
Foto: Kurir Televizija

ilegala

FRKA ZBOG FOTELJE? Do nedavno je profil ministarke PRŠTAO od selfija! Zorana Mihajlović sada je promenila TAKTIKU!

Politika -

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike do nedavno je apsolutno prednjačila kada je reč o objavama selfija i fotografija kućnih ljubimaca na društvenim mrežama!

Njen Instagram profil bio je jedan od najaktivnijih i najpraćenijih, jer ministarka nije propuštala gotovo nijedan vikend da s pratiocima podeli atmosferu iz kuće. Često i bez šminke, s mačkom i psima, Mihajlovićeva je bukvalno "iskakala" pratiocima skoro svaki dan.

Ipak, primetno je da je takve "aktvnosti" poslednjih dana smanjila. Istina, objavi i dalje po koju fotografiju, ali isključivo one iz kancelarije ili oficijelne, nastale tokom sastanaka.

Kako kaže naš izvor blizak ministarki, ona je rešila da malo promeni taktiku, makar dok se konačno ne sastavi nova vlada, jer joj bliski ljudi sugerišu da ne gledaju svi blagonaklono na njene objave.

- Zorana je uvek nekako bila sigurna da će biti deo vlade, ali sada je malo drugačija situacija. I dalje se nada da će ostati ministarka, ali nije toliko samouverena kao ranije. Zato se malo i primirila, da ne bi iritirala javnost - kaže naš izvor.

Zorana Mihajlović
foto: Preentscreen Instagram

Mihajlovićeva i dalje objavljuje selfi fotografije, ali su one sve ređe i isključivo nastale u kabinetu ili tokom radnih obaveza. A poslednja na kojoj je ispozirala sa svojim psom kojem je stavila i mašnice objavljena je još 27. avgusta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track