DA NE BUDEM MALER, BOLJE DA SE SKLONIM: Čuo sam se Piksijem, poželeo sreću! Predsednik otkrio i s kim večeras gleda utakmicu
Foto: screenshot Pink tv

obraćanje uživo

DA NE BUDEM MALER, BOLJE DA SE SKLONIM: Čuo sam se Piksijem, poželeo sreću! Predsednik otkrio i s kim večeras gleda utakmicu

Politika -

BEOGRAD - Čuo sam se selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem, poželeo svu sreću uoči večerašnje utakmice kada ćemo svim srcem navijati za Srbiju, kao što reče Mile (Dodik) i cela Srpska, a verujem i da će naša braća iz Severne Makedonije večeras zdušno navijati za nas - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na samom kraju današnjeg obraćanja javnosti čiji je fokus bila situacija na KiM i dogovor o tablicama, te sastanak s predsednikom Srpske Miloradom Dodikom i srpskom članicom Predsedništva BiH Željkom Cvijanović.

Predsednik se i našalio rekavši sledeće:

- Da ne budem maler, bolje da se sklonim!, kazao je pa otkrio gde će i s kim večeras gledati utakmicu.

On je dodao da će to biti s vojnicima Vojske Srbije koji su za sobom imali težak period u nekoliko proteklih nedelja pa će večeras malo da se posluže i gledaju fudbal.

On je poželeo sreću našim fudbalerima koji ginu i bore se za Srbiju, a koji su vredno trenirali i bili odvojeni od svojih porodica.

Istakao je i da će ceo region večeras da navija za Srbiju - i u Republici Srpskoj, Crnoj Gori, svim delovima Srbije i na Kosovu i Metohiji. Veruje da će za nas navijati i braća Makedonci.

- Pobede - bravo, izgube - hvala im na svemu. Čekaćemo i preostale utakmice i verovaćemo u njih do poslednjih od tih 270 minuta koliko igraju u ovoj fazi. Hvala im na trudu, što su se borili za svoju zemlju. Crveno-plavo-beli barjak ćemo nositi svi večeras ja ću na kratko da budem sa vojnicima koji su imali teško vreme u prethodnih nekoliko nedelja i da pogledamo fudbal. Da ne bude maler, bolje da se sklonim posle toga - našalio se predsednik.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track