MAGDA JANJIĆ NOVA SAVETNICA ZA MEDIJE MINISTARSTVA NAUKE KOJE VODI JELENA BEGOVIĆ: Sadržaji da budu dostupniji građanima
Foto: Printscreen Youtube, Nemanja Nikolić

postavljanje

MAGDA JANJIĆ NOVA SAVETNICA ZA MEDIJE MINISTARSTVA NAUKE KOJE VODI JELENA BEGOVIĆ: Sadržaji da budu dostupniji građanima

Politika -

Nova savetnica za medije Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija biće novinarka i urednica Magda Janjić.

Ministarstvo će na čelu sa ministarkom dr Jelenom Begović sprovoditi brojne aktivnosti i reformske procese u oblasti nauke, tehnološkog razvoja i inovacija kako bi Srbija nastavila da ide u korak sa svetskom praksom i dostignućima.

- Saradnja sa medijima i transparentnost rada će biti jedna od odlika ovog Ministarstva i drago mi je da ću zajedno sa ministarkom i timom biti na raspolaganju kada su u pitanju izveštavanje, kontakt sa novinarima i urednicima, intervjui i ostalo - kaže Magda Janjić.

Magda Janjić je novinarsku karijeru počela u dnevnom listu Danas 2001. godine, nakon čega je radila kao novinarka i urednica u Blic online, NIN-u, VICE Srbija i Nova.rs.

- S obzirom na vreme i brzinu kojom živimo, smatram da polje nauke, inovacija i tehnološkog razvoja mora biti i u skladu sa izveštavanjem stručne i građanske javnosti. Trudiću se i da sadržaj i aktivnosti Ministarstva po potrebi budu dostupniji našim građanima, i pre svega nedvosmisleni i jasni - kazala je Janjićeva.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track