NAPALI SU MOJE DETE IZ ČISTA MIRA, A ONDA GA CELU NOĆ DRŽALI U POLICIJI! Otac pretučenog mladića kod Klokota: Osmorica ga tukla!
Foto: Kurir

novi napad kod klokota

NAPALI SU MOJE DETE IZ ČISTA MIRA, A ONDA GA CELU NOĆ DRŽALI U POLICIJI! Otac pretučenog mladića kod Klokota: Osmorica ga tukla!

Politika -

Osamnaestogodišnji Stefan Tomić, iz Klokota na Kosovu i Metohiji, sinoć je pretučen kada se sa bratom vraćao sa božićne liturgije u Crkvi Svetog Petra i Pavla.

Stefana je napala grupa Albanaca, a mladić je zadobio povrede oka, ruke, abdomena i nogu, a lekarsku pomoć je potražio u zdravstvenoj ustanovi u Vitini.

Tomić je rekao da su njegovog sina su pretukla osomorica Albanaca, kad se noćas, sa bratom, vraćao sa ponoćne Božiće liturgije.

"Moj sin se vraćao iz crkve sa bratom od tetke i dok su prolazili pored lokalne kafane 'Kalaja', sa druge strane puta izašla je grupa od osam Albanaca i nasrnuli su na njih nanevši mom sinu povrede na oku, rebru, oba kolena i na laktovima. Psovali su im srpsku majku", izjavio je Tomić za Kosovoonline.

Otac mladića koga je grupa Albanaca napala na najradosniji hrišćanski praznik kaže da je Stefan šokiran i preplašen, ističe da je tek napunio 18 godina i da je još uvek dete.

- Plakao je kada me je video u policiji. Sada spava, šokiran je i preplašen zbog ovoga što se dogodilo - dodaje otac za Večernje novosti.

Klokot, Kosovo i Metohija, Stefan Tomić
foto: Kurir

Kako kaže, umesto da provode praznik u radosti i veselju, uznemireni su zbog svega što se dogodilo.

- Ne pitajte kako nam je! - kaže nam Ivica.

Povređeni Stefan je sve do sedam sati jutros bio u policiji.

Klokot, Kosovo i Metohija, Stefan Tomić
foto: Kurir

- Do sedam jutros su ga držali u stanici, kao da je moje dete nešto uradilo. Čekali su da dođe tužilac koji se uopšte na kraju nije ni pojavio. Ja sam otišao u stanicu i zamolio da puste moje dete, da se odmori od stresa koje je preživelo, i da ga odvedu u ambulantu. Tek posle toga su ga pustili kući - kaže Ivica Tomić.

Dodaje da ih je pozvao i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković kako bi im pružio podršku i saznao kako je Stefan oseća nakon gnusnog napada.

(Kurir.rs / Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track