KURTI UBIJENOG IVANOVIĆA POKUŠAVA DA ISKORISTI ZA NAPAD NA SRBE! Petković: Nećemo zaboraviti kako su ga NEVINOG držali u kazamatu
Foto: Beta Milos Miskov

KURTI UBIJENOG IVANOVIĆA POKUŠAVA DA ISKORISTI ZA NAPAD NA SRBE! Petković: Nećemo zaboraviti kako su ga NEVINOG držali u kazamatu

Politika -

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije i član Predsedništva Srpske napredne stranke, Petar Petković oštro je osudio izjavu premijera lažne države Aljbina Kurtija koji je nekadašnjeg lidera Građanske inicijative Sloboda demokratija pravda (GI SDP) Olivera Ivanovića nazvao ratnim zločincem.

Petković je tom prilikom, na svom Tviter nalogu, istakao da nismo, niti ćemo ikada zaboraviti kako su Olivera nevinog držali u prištinskom kazamatu 3,5 godine.

- Poslednji koji danas ima pravo da uzme Olivera Ivanovića u usta je Aljbin Kurti koji ga je i posle smrti besramno nazivao kriminalcem i ratnim zločincem na TV N1. Kurti sada stradalog Olivera pokušava da iskoristi za napad na državu Srbiju i Srbe na KiM. Besramno i neljudski - napisao je Petković i dodao:

- Nismo, niti ćemo zaboraviti kako su Olivera nevinog držali u prištinskom kazamatu 3,5 godine! O tome najbolje svedoče njegova porodica i stranački saborci koji jako dobro znaju ko je Oliveru sve vreme bio podrška - zaključio je on.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track