"HVALA VAM NA OVOJ ČASTI, PRIJATELJU" Predsednik Vučić se oglasio iz Ujedinjenih Arapskih Emirata: Izuzetan je osećaj (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ZVANIČNA POSETA

"HVALA VAM NA OVOJ ČASTI, PRIJATELJU" Predsednik Vučić se oglasio iz Ujedinjenih Arapskih Emirata: Izuzetan je osećaj (FOTO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, po dolasku u posetu Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde boravi na poziv predsednika UAE šeika Muhameda bin Zajeda, istakao da je počastvovan što Srbija učestvuje na 16. Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme "IDEX 2023" u ovoj zemlji.

Vučić je putem svog Instagram naloga naveo da je izuzetan osećaj kada nakon naporne nedelje, opterećene teškim temama, "na poziv prijatelja Muhameda bin Zajeda dođete u predivnu zemlju, uz toplu dobrodošlicu ljubaznih domaćina".

- Srećan sam i počastvovan što i naša Srbija učestvuje na šesnaestom Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme INDEX 2023, koji se održava pod pokroviteljstvom Njegovog Visočanstva šeika Muhameda bin Zajeda. Hvala Vam na ovoj časti, poštovani prijatelju - dodao je predsednik.

Inače, "IDEX 2023", jedan je od najvećih i najznačajnijih sajmova gde se prikazuje najnovija oprema, inovacije i tehnologije u međunarodnom sektoru odbrane.

Tokom boravka u Abu Dabiju, predsednik Vučić sastaće se sa šeikom Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom, predsednikom UAE, ali i sa drugim visokim zvanicama.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track