"POSTOJE MNOGE MOGUĆNOSTI ZA DALJE POVEZIVANJE NAŠIH ZEMALJA": Predsednik Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Finske FOTO
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

posvećen diplomatski rad

"POSTOJE MNOGE MOGUĆNOSTI ZA DALJE POVEZIVANJE NAŠIH ZEMALJA": Predsednik Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Finske FOTO

Politika -

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Republike Finske Kima Lahdevirtu, kojem je zahvalio na tome što je, svojim posvećenim diplomatskim radom, doprineo razvoju političkog dijaloga i raznovrsne saradnje između Srbije i Finske.

Ovom prilikom, sagovornici su konstatovali da postoje mnogobrojne mogućnosti za snažnije povezivanje dveju zemalja u različitim oblastima.

Ambasador Lahdevirta je zahvalio predsedniku Vučiću na izuzetnoj saradnji i podršci koju je pružao njegovom radu. On je, takođe, naveo da iz Srbije nosi veoma lepe uspomene.

Predsednik Vučić je ambasadoru Lahdevirti poželeo mnogo uspeha na novoj dužnosti.

"Zahvalio sam ambasadoru Lahdevirti na tome što je posvećenim diplomatskim radom doprineo intenziviranju političkog dijaloga i saradnje između Srbije i Finske. Konstatovali smo da postoje mnoge mogućnosti za dalje povezivanje naših zemalja kroz unapređenje saradnje u oblastima od obostranog značaja", navodi se u objavi predsednika Srbije.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track