PRVI PUT OD 1989. SRBIJA NADIGRAVA KOSOVO, A KURTI GUBI SEVER I TERA NAS U IZOLACIJU! Prištinski novinar Buzhala kivan na vlast
Foto: Kosovoonline

REAGOVANJE

PRVI PUT OD 1989. SRBIJA NADIGRAVA KOSOVO, A KURTI GUBI SEVER I TERA NAS U IZOLACIJU! Prištinski novinar Buzhala kivan na vlast

Politika -

Prištinski novinar Berat Buzhala ocenio je na svom Tviter nalogu da Srbija nadigrava Kosovo u aktuelnoj situaciji, te da kosovski premijer Aljbin Kurti Kosovo gura u izolaciju.

- Sa premijerom Kurtijem na čelu vlade, Kosovo ide ka međunarodnoj izolaciji. Zbog svog odbojnog, negativnog i tvrdoglavog pristupa niko na Zapadu, osim gradonačelnika Linca u Austriji, ne veruje kosovskoj vladi - naveo je on.

Kosovo brzinom svetlosti gubi sever, dok Kurti nastavlja da zatvara oči, poručuje novinar.

Berat Buzhala
foto: Printscreen/Twitter

- Oslobađanje trojice kidnapovanih policajaca je još jedan dokaz koliko Srbija ima koristi u međunarodnoj areni, čak i kada čini zločine, dok se Kosovu nanosi šteta u međunarodnoj areni čak i kada tvrdi da se bori protiv kriminala. Aljbin Kurti nastavlja da živi u 1990-im. Njegova politika je ostatak prošlosti. Šteta je gde smo završili. Imali smo zrele i ozbiljne političare poput Ibrahima Rugove, Hašima Tačija, Ise Mustafe... - zaključio je Buzhala.

Kurir.rs/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track