POBEDIĆE SRBIJA! NASTAVLJAMO DA IDEMO NAŠIM PUTEM: Predsednik Vučić sumirao nedelju na izmaku (VIDEO)
Foto: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

POBEDIĆE SRBIJA! NASTAVLJAMO DA IDEMO NAŠIM PUTEM: Predsednik Vučić sumirao nedelju na izmaku (VIDEO)

Politika -

Nastavljamo da idemo našim putem, na kojem je svaki korak važan. Srbija je postala respektabilan igrač na međunarodnoj političkoj sceni i dobro zna vrednost svakog napora koji ulaže i uspeha koji postigne, a konačnu diplomatsku bitku dobija samo onaj ko je čvrsto odlučio da pobedi i savlada sve prepreke na svom putu, ma kako velike bile. Pobediće Srbija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je putem zvaničnog Instagram naloga sumirao urađeno u nedelji na izmaku.

"Dok sumiram utiske iz prethodne radne nedelje, svakako izdvajam sastanak sageneralnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom, koji je sa pažnjom saslušao argumentaciju i sagledao dokaze o svakodnevnim provokacijama i pravnom i fizičkom nasilju koje Priština sprovodi nad srpskom zajednicom na Kosovu i Metohiji, a koje sam mu detaljno predočio", piše na profilu predsednika.

Vučić ističe da dok nastavljamo borbu za miran i dostojanstven život našeg naroda na KiM, uporedo radimo na realizaciji projekata koji će snažno doprineti ravnomernom razvoju Srbije, ne samo u pogledu infrastrukture, već i u oblasti institucionalnog jačanja lokalnih samouprava.

"Nastavljamo da idemo našim putem, na kojem je svaki korak važan. Srbija je postala respektabilan igrač na međunarodnoj političkoj sceni i dobro zna vrednost svakog napora koji ulaže i uspeha koji postigne, a konačnu diplomatsku bitku dobija samo onaj ko je čvrsto odlučio da pobedi i savlada sve prepreke na svom putu, ma kako velike bile. Pobediće Srbija", zaključuje predsednik Srbije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:24

PREDSEDNIK VUČIĆ SA PATRIJARHOM I DODIKOM: Obeležavanje Dana sećanja na stradale i prognane u Oluji biće u Prijedoru 4. avgusta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track