VESELJE OD MILION EVRA! 150.000 SAMO NA BAKŠIŠ DALI: Gazda iz Kruševca napravio proslavu kakva se ne pamti! Pevali Brena, Lukas...
Foto: Printscreen/Youtube/TV HAppy

2 dana na obali mora

VESELJE OD MILION EVRA! 150.000 SAMO NA BAKŠIŠ DALI: Gazda iz Kruševca napravio proslavu kakva se ne pamti! Pevali Brena, Lukas...

Društvo -

Vlaško veselje povodom krštenja unučića gazda Mečke od milion dolara na obali mora privukla je ogromnu pažnju javnosti. Kako se najavljivalo, u pitanju je bilo najskuplje i najglamuroznije veselje koje se održalo na obali mora i trajalo čak dva dana. Lepa Brena, Sloba Radanović, Tea Tairović, Aca Lukas samo su neki od zvučnih imena koji su uveseljavali goste ove nesvakidašnje proslave.

Veselje je trajalo nekoliko dana, a počelo je obilaskom kuće domaćina na crnogorskom primorju. Ispred doma domaćina stajao je red parkiranih najluksuznijih automobila, vo i prasići okretali su se na ražnju u dvorištu, a dobro raspoloženje gostiju bilo je na vrhuncu.

Veselje
foto: Printskrin / You Tube

Velika i uspešna porodica, koja pošteno radi, prema rečima rođaka, poštuje sve vlaške običaje.

- Samo muzika preko 100.000 plus bakšiš. Vole pare da daju - kaže jedna od rođaka.

Gazda zvani Mečka, pravio je veselje za krštenje svojih unuka, a prvi dan veselja odrđan je u njegovoj vili. Svi gosti ističu da je gazda Mečka čovek velikog srca, porodični čovek koji voli da pomaže svima.

Lepa Brena
foto: Printscreen/Youtube/TV HAppy

60 muzičara zabavljalo goste

Sva najveća imena sa estrade skupila su se kod gazda Mečke, a svi gosti posebno su se radovali Lepoj Breni.

Vilu na tri sprata sa velikim bazenom u samom dvorištu gazda Mečka je izgradio poštenim radom, a svi njegovi rođaci i prijatelji ističu da nema čoveka kome on nije pomogao.

- Zbog toga me bog voli, dajem ljudima. Radim od 14. godine, imam firmu već 30 godina, ustajem svako jutro u šest, jedva spavam. Imam četvoro dece i pet unuka. Slušaju me - kaže gazda Mečka, koga novac nije promenio.

Veselje
foto: Printskrin / You Tube

- Na veselje dajem oko 300.000, imamo samo jedan život, samo da mi ostane za starost, a ostalo je za trošenje. Biće 60 muzičara, ja živim za muziku. Ja sam spremio oko 30, 40 hiljada samo za muziku da dam i ekstra moji sinovi i oni vole muziku - kaže gazda Mečka.

Gazda Mečka vodi poreklo iz Kruševca. Jako mlad je ostao bez oca, a oženio se kada je imao samo 14 godina.

- Mi smo Vlasi, to je bio običaj. Već 32 godine smo zajedno, dobra je. Sve mogu. Bio sam u celom svetu - kaže gazda Mečka.

Veselje
foto: Printskrin / You Tube

Za gazda Mečku kažu da je multimilioner, koji je stekao sve svojim teškim radom.

Gazdin sin Aleks, takođe nije krio uzbuđenje, a posebno što će nastupati i popularna rumunska pevačica Florin Salam, koji za samo dva sata pevanja uzme 50.000 evra.

Za muziku skoro pola miliona evra

- Muzika je preko 450.000 evra. Rođeni smo u Nemačkoj, imamo firmu. Tri brata i jedna sestra i svi radimo zajedno. Tata Mečke je za mene najbolji otac na svetu, kralj. Za rođendan sam od tate dobio sat od 50.000 - kaže Aleks za jutjub kanal "Moja Happy muzika", koji ističe da je tačno i da zarađuju novac dok spavaju.

- On ima danas 50.000 evra samo na muziku da da - kaže jedan od učesnika veselja.

- To je malo za bakšiša za danas. A sutra će mi otac dati 100.000 da dam za bakšiš. Sutra dolazi Lepa Brena, i treba, normalno. Kad dobro peva sve da dam i dušu da dam - kažu mladići.

Svi koji su radili mnogo bogatih veselja, kažu da se nijedno ne može porediti sa gazda Mečkinim veseljem.

Jelovnik je objavljen nedelju dana pre samog veselja i kako kažu ima svega i sve je po protokolu.

- Postoji hladno i toplo predjelo, lignje, škampi, bifteci, tartar bifteci, cela tuna se peče, hrana je ludilo mozga - kažu organizatori.

Sto postavljen zlatnim priborom, a sama dekoracija koštala je 50.000 evra, a mališanima je izneta i torta na nekoliko spratova u šarama diznijevih junaka.

(Kurir.rs/Blic/TV Happy)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja