OPA! ZAGRAĐANIN PRIJAVIO ŠTEK U BANKAMA! Visoki funkcioner SPS za pola godine namakao ušteđevinu! Evo šta sve ima
Foto: Damir Dervišagić

imovinska karta

OPA! ZAGRAĐANIN PRIJAVIO ŠTEK U BANKAMA! Visoki funkcioner SPS za pola godine namakao ušteđevinu! Evo šta sve ima

Politika -

Vladan Zagrađanin, potpredsednik SPS, ponovo u poslednjoj raspodeli karata nije dobio mesto u izvršnoj vlasti, iako se spekulisalo da je itekako zainteresovan, već je i u aktuelnom sazivu Skupštine poslanik te partije. Ipak, iako mu s funkcijama baš ne ide, očigledno da mu "cveta" na drugim poljima.

Sudeći po poslednjoj imovinskoj karti prijavljenoj Agenciji za sprečavanje korupcije, Zagrađanin je za oko pola godine uspeo nešto i da stekne, pa je tako u martu ove godine prijavio da ima štedne uloge u bankama. To nije bio slučaj u avgustu prošle godine, kada je, prema podacima sa sajta Agencije, osim paušala koji je primao u Skupštini od svega 37.242 dinara, bio vlasnik polovine stana od 138,46 kvadrata koji je, kako je navedeno, dobio na poklon.

Ovaj socijalista bio je vlasnik i grasonjere od 27 kvadrata koju je, kako se navodi, kupio. Ni ove godine se situacija, kada je reč o nekretninama, nije promenila - poseduje polovinu trosobnog stana koji je dobio na poklon i garsonjeru, a sada ima i pomenuti štek u bankama. I paušal mu se minimalno povećao - na 41.897 dinara.

Zagrađnin nije prijavio automobil niti bilo koje drugo prevozno sredstvo na svoje ime.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track