SAMO NE ZNAM DOKLE ĆE DA LAŽU: Predsednik Vučić odgovorio onima kojima je parizer postao najveći neprijatelj (VIDEO)
Foto: Beta Milos Miskov

SAMO NE ZNAM DOKLE ĆE DA LAŽU: Predsednik Vučić odgovorio onima kojima je parizer postao najveći neprijatelj (VIDEO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima preko svog instagram naloga.

On je odgovorio na kritike opozicije, koja ga neprestano provocira zbog najave da će parizer da pojefitini i do te mere ide da tvrdi da će parizer koristiti da bi pobedio na izborima.

"Dragi građani, čini mi se da smo vam pokazali koliko brinemo o vašim interesima, o vašim životima. Ne samo kroz povećanje plata i penzija, ne samo kroz svakodnevnu borbu za više puteva, pruga, škola, bolnica, svega onoga što je važno za budućnost vašu, vaših roditelja, vaše dece. Pre nekoliko dana pokrenuli smo inicijativu za smanjenjem cena važnih proizvoda. Među dvadesetak proizvoda bio je i parizer. U međuvremenu, taj parizer postao je glavni neprijatelj stranaka bivšeg režima i njihovih medija. Podsetiću vas, koliko u nedelju u njihovim kultnim emisijama rekli su da mi ne smemo da probamo taj parizer, valjda je otrovan", rekao je predsednik Vučić.

Predsednik Vučić je dodao da su pomenuti mediji prvo govorili da on ne sme da jede parizer jer je, valjda, otrovan, a da sada kada je predsednik najavio da će kupiti parizer, na naslovnoj strani ''Danasa'' i ''Nove'' pišu da Vučić koristi parizer da bi pobedio na izborima i da bi ''naprednjački milioneri da jedu parizer''.

"Milioneri su od Mikija i tasta, preko Dragana Đilasa, do Zelenovića i Dušana Petrovića. Mi smo samo obični ljudi i nastavićemo da pobeđujemo milionere. Upravo zato što ćemo da brinemo o običnom čoveku, o običnom narodu. A milioneri, kako su promenili mišljenje o izborima, jer su četiri meseca bili oštro protiv, tako su promenili i mišljenje i o svojoj politici i o svojim vitalnim ciljevima, tako će promeniti mišljenje i o parizeru. Odjednom će da zavole parizer i setiće se da su ga nekada jeli kada nisu bili milioneri. Baš zato ih narod neće, a mi ćemo im odgovoriti, ne samo u skladu sa zakonom već u skladu sa demokratskim normama, poštujući sva njihova prava i, naravno, opet pobediti", poručio je predsednik Srbije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track