"ILI - ILI! GLASANJE ZA BILO KOGA OSIM ZA SNS JE GLAS ZA BIVŠI REŽIM?" Zavišić: Mi nemamo opoziciju koja je realna (VIDEO)
Nemanja Zavišić, Foto: Kurir tv

kurir tv

"ILI - ILI! GLASANJE ZA BILO KOGA OSIM ZA SNS JE GLAS ZA BIVŠI REŽIM?" Zavišić: Mi nemamo opoziciju koja je realna (VIDEO)

Politika -

Premijerka Ana Brnabić rekla je juče da su predstojeći izbori 17. decembra presudni i odlučiće, kako je rekla, da li Srbija nastavlja da se razvija, gradi naučnotehnološke parkove i puteve ili će Dragan Đilas nastaviti da se bogati na račun građana. Ona je rekla da Srpska napredna stranka ima jasnu viziju razvoja do 2027. godine kada će se desiti specijalizovana izložba EKSPO u Beogradu.

O svemu ovome govorio je Nemanja Zavišić, iz Centra za društvenu stabilnost za gledaoce Kurir televizije.

Nemanja Zavišić
foto: Kurir tv

On je objasnio prethodna poltička dešavanja

- Pred građanima je najlakši izbor. Imamo dve grupacije bivšeg i sadašnjeg režima. U tom smislu je jasan izbor. Da li žele da se vrati ražim od pre 2012. godine ili onoj politici i rezultatima od 2012. godine do danas - rekao je Zavišić.

Od dana formalnog raspisivanja izbora, on vidi da se opozicija samo bavi sobom.

01:53

ZAVIŠIĆ O POLITICI U SRBIJI

- Glavna je tema ko će sa kime, bave se sami sobom, a ne građanima Srbije. Mi nemamo opoziciju koja je realna, već se naša opozicija bavi Aleksandrom Vučićem, a ne onim što treba. Glasajte za nas jer smo mi protiv Vučića - rekao je Zavišić istakavši:

- Ove stranke "Nova demokratska stranka", "Dveri", "Zavetnici", "Poks", oni sa svojim pro nacionalnim stavovima, govoreći o svojim programima najavljuju koaliciju sa pro NATO strankama, poput Đilasovom, koje propagiraju suprotno. Kada se neko bavi politikom radi politike nemoguće je da se ulazi u tehničke koalicije sa vrednosno različitim strankama... Politika je plan, program i vizija... - rekao je Zavišić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:53

MAĐARSKA POLITIKA DIREKTNO UZROKUJE PROBLEM KOD NAS Đurović: Znate li odakle im oružje? Na 15 km od granice je njih 3.000!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track