ORLIĆ PORUČIO: Posredi je još jedan pokušaj pljačke i nanošenja štete Đilasa i Šolaka
Foto: Nenad Kostić

ORLIĆ PORUČIO: Posredi je još jedan pokušaj pljačke i nanošenja štete Đilasa i Šolaka

Politika -

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić poručio je danas, odgovarajući na izjave predsednika SSP Dragana Đilasa, da se Srbija nikada neće vratiti u vreme pljačke i propadanja.

- Kad tajkuni i lopovi uzmu u usta Aleksandra Vučića i državu, istog momenta je jasno - da je posredi još jedan pokušaj pljačke i nanošenja štete Srbiji. Znaju i Đilas i Šolak dobro ko im je najveća prepreka za svaki novi zulum koji pokušaju - ističe Orlić.

On dodaje da Đilas nikako ne može da demantuje da su "kolovođe tajkunske ujdurme u pošti njegovi politički poslušnici i lažni sindikalci".

- Baš kao što ne može ni Šolak da demantuje da u svemu profitira njegova firma. Pametnom dosta. Ali pošto Đilas to nije i nije mu dosta: da policiju nikad ne uzima u usta bednik koji je poštenog policajca ostavio bez posla zbog napisane kazne za vožnju, i to u vreme kad mu je supruga bila u drugom stanju. Nikad da ne pomene više "milione evra", bar pre nego što vrati onih 619 miliona koje je nagrabio tokom boravka na vlasti. I baš nikad da u usta ne uzima mlade ljude, čije je porodice sa svojim lopovskim žutim režimom u crno zavio, pola miliona njihovih roditelja ostavio bez posla i hleba, a upravo tu decu bez bilo kakve perspektive - rekao je Orlić, i zaključio:

- Zato što je u svemu drugačija od tamnog vilajeta Đilasa, Šolaka i njima sličnih, danas je Srbija zemlja u koju se ljudi vraćaju, u kojoj mladi imaju budućnost i u svojoj zemlji ostaju. Takvu Srbiju vodi Aleksandar Vučić i u borbi za njenu budućnost - neće da stane. Kao što ne sme i neće da stane ni sama Srbija. U vreme pljačke i propadanja, najcrnje prošlosti, ova se zemlja ne vraća - nikada više.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja