"DANAS SAM POSETIO JEDNU VEOMA, VEOMA TAJNU LOKACIJU" Vučić jednim potezom ZAPUŠIO USTA OPOZICIJI (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

hit objava

"DANAS SAM POSETIO JEDNU VEOMA, VEOMA TAJNU LOKACIJU" Vučić jednim potezom ZAPUŠIO USTA OPOZICIJI (FOTO)

Politika -

Licemerje opozicije još jednom je razobličeno, mada čini se, već onog trenutka kada su u nameri da naprave aferu od kol-centra Srpske napredne stranke ispali po ko zna koji put kontradiktorni. Naime, istovremeno opozicionari su organizovali sopstvene kol-centre za skupljanje glasova za sebe.

Dobrica Veselinović, kandidat na Đilasovoj listi objavio je video-klip u kojem ponosno predstavlja kol-centar koji radi u animiranju birača i prikupljanju glasova za ovu grupaciju. Dakle, na snimku vidimo simpatizere i aktiviste koji besomučno telefoniraju i rade isto ono što se zamera vladajućoj stranci. Međutim, ovde se tvrdi da je njihov kol-centar pravi, a onaj naprednjački nije, što je još jedan izraz lažnog elitizma od kojeg boluju Đilas i njegovi saborci.

Predsednik Aleksandar Vučić je sada objavio fotografiju na svom Instagram nalogu iz jednog kol-centra, a ispod objave napisao je u šaljivom tonu:

- Danas sam posetio jednu veoma, veoma tajnu lokaciju. Opširnije uskoro - napisao je predsednik.

I ništa nelogično niti pogrešno nema u korišćenju kol-centara, kao alata koji sve razvijene zemlje koriste u izbornim kampanjama.

Na ovaj način, opozicija je jedino potvrdila svoje licemerne namere u kojima nedvosmisleno iznose stav da je pozivanje građana na glasanje fer igra samo kada ide u korist njima, a kada to rade politički protivnici onda je to nepošteno i sumnjivo.

Kurir.rs

Bonus video:

00:56

Vučić o Gašiću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track