"SAMO DA POBEGNEM OVIMA MOJIMA IZ OBEZBEĐENJA" Vučić seo za volan i objavio NESVAKIDAŠNJI VIDEO: "Da vidimo šta puštaju na radiju"
Foto: Printscreen Instagram/avucic

predsednik se provozao "škodom"

"SAMO DA POBEGNEM OVIMA MOJIMA IZ OBEZBEĐENJA" Vučić seo za volan i objavio NESVAKIDAŠNJI VIDEO: "Da vidimo šta puštaju na radiju"

Politika -

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom zvaničnom Instagram nalogu snimak u nesvakidašnjem izdanju.

Naime, javnost u Srbiji nema često priliku da vidi predsednika za volanom. Na snimku, Vučić je seo u svoj automobil marke "škoda" i odlučio da se provoza auto-putem i podeli to sa javnošću.

"Da vidimo šta puštaju na radiju", rekao je predsednik čim je seo za volan.

"Ovo je najširi auto-put i sad je 27,6 kilometara urađeno. Super izgleda. Ova škoda mi je stara 17 godina, još ide koliko hoćeš. Nego ne smem sad tu pred vama da vozim brzo", rekao je šaljivo predsednik dok je vozio.

"Vidi! I ovaj je brži od nas. Niko ne poštuje propise... Uželeo sam se vožnje, retko vozim ovako. Samo kad pobegnem ovim mojima iz obezbeđenja", rekao je Vučić, a potom svirnuo radnicima koji vredno rade na ovoj saobraćajnici.

"Kako je lepo urađeno ovo. Lepa Srbija, najlepša! Najlepša na celom svetu!", naglasio je Vučić u snimku.

Kurir.rs

Bonus video:

02:01

Vučić - O kompjuterima ne znam ništa osim da otkucam nešto, ali sam zato umeo da slušam Stiva Voznijaka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track