Vučić: Gradonačelnik Beograda biće iz SNS
Foto: Tanjug

Vučić: Gradonačelnik Beograda biće iz SNS

Politika -
Lider naprednjaka zahvalio se Vojislavu Koštunici i poručio da SNS već ima mnogo gradonačelnika širom Srbije. Koštunica pozdravljen velikim aplauzom i skandiranjem "Vojo, Vojo"

BEOGRAD - Novi predsednik SNS Aleksandar Vučić zahvalio se danas na Sednici stranke Vojislavu Koštunici, predsedniku DSS, i dodao da SNS ima mnogo gradonačelnika u Srbiji.- Uveren sam da ćemo imati gradonačelnika Beograda u budućnosti - dodao je Vučić, ne precizirajući kada očekuje da se to i desi.Vojislav Koštunica danas je u Sava centru, na svečanoj Skupštini SNS pozdravljen gromoglasnim aplauzom i skandiranjem "Vojo, Vojo"! Na svečani deo sednice došli su i premijer Ivica Dačić, potpredsednici Vlade Mlađan Dinkić, Suzana Grubješić i Jovan Krkobabić, ministri Rasim Ljajić, Ivan Mrkić i Velimir Ilić i guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković. Među gostima su bili i šef delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i drugi...

Srpska napredna stranka izabrala je danas novo rukovodstvo. Novi lider je Aleksandar Vučić, za njegovog zamenika izabrana je Jorgovanka Tabaković, kao što je Kurir i najavio još 27. septembra. Za potpredsednike Glavnog odbora izabrani su Nebojša Stefanović, Goran Knežević, Zorana Mihajlović, Igor Mirović i Bratislav Gašić, dok je za predsednika Izvršnog odbora izabran sin predsednika Srbije Radomir Nikolić, čime je stranka, prema Vučićevim rečima, znatno podmlađena.

(E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track