SPREMNI SMO DA PREUZMEMO ODGOVORNOST U NOVOJ VLADI: Đurđević Stamenkovski: Naši glasači očekuju da služimo državi
Foto: Kurir televizija

predsednica stranke zavetnici

SPREMNI SMO DA PREUZMEMO ODGOVORNOST U NOVOJ VLADI: Đurđević Stamenkovski: Naši glasači očekuju da služimo državi

Politika -

Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas da se razgovaralo o učešću te stranke u novoj vladi, napominjući da su Zavetnici spremni da preuzmu odgovornost i pokažu narodu kako sprovode svoj program u delo, prenosi Beta.

- Glasači Zavetnika sigurno nisu glasali da bismo sabotirali državu već da bi joj služili - rekla je Đurđević Stamenkovski za Radio televiziju Srbije, u gostovanju sa predsednikom Narodne stranke Vladimirom Gajićem.

Na konstataciju voditelja da je sasvim izvesno da će na beogradskim izborima Zavetnici učestvovati u okviru "Pokreta za narod i državu", Đurđević Stamenkovski je rekla da su razgovori o tome u "nekom finalu". Ona je navela da sada na političkoj sceni Srbije postoji podela "na državotvorne i ekstremističke snage", naglasivši da će Zavetnici sasvim sigurno biti deo ove prve grupacije.

- Pokret za narod i državu nije partijska platforma, nije kao neko novo partijsko ruho, već kao nadpartijski format za očuvanje najvažnijih nacionalnih interesa - rekla je Đurđević Stamenkovski.

Kurir.rs/Beta/RTS/Prenosi: A.Ć.

Bonus video:

02:25

MILICA ZAVETNICA PRIHVATILA MINISTARSKO MESTO? Usred razgovorila OTKRILA: Razgovarala sam sa predsednikom oko NAJVAŽNIJIH pitanja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track