TEMA NA KURIR TELEVIZIJI! ČEDA JOVANOVIĆ I BRANISLAV LEČIĆ O UBISTVU ĐINĐIĆA: U studiju i doktor koji je operisao PREMIJERA
Foto: ERWIN ELSNER / AFP / Profimedia, Kurir televizija

redakcija

TEMA NA KURIR TELEVIZIJI! ČEDA JOVANOVIĆ I BRANISLAV LEČIĆ O UBISTVU ĐINĐIĆA: U studiju i doktor koji je operisao PREMIJERA

Politika -

Od ubistva Zorana Đinđića, prvog demokratski izabranog predsednika Vlade Srbije, prošla je 21 godina.

Kako ga Srbija pamti, zašto nije imao dostojne naslednike u Demokratskoj stranci (DS), da li bi DS "preživeo" da je Đinđić živ, zašto država tih 2000-ih nije bila spremna za reforme?

Na ova pitanja voditeljki jutarnjeg progrtama Redakcija na Kurir televiziji Olji Lazarević odgovore će pokušati da daju Čedomir Jovanović, potpredsednik u Vladi Zorana Đinđića, Branislav Lečić, tadašnji ministar kulture i dr Miljko Ristić, kardiohirurg koji je operisao ranjenog premijera.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:07

Bivši policajac: Da su me poslušai Đinđić bi bio živ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track